28
Mayıs
2024
Salı
MAGAZİN

'Arkamda kocaman iz istemem'

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi’nde düzenlenen ‘Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’nin ikinci gününde sahneye çıkan Sibel Can, hem Hadise ile düet yaptı, hem de göbek attı. Can, konser sonrasında tangalı fotoğraflarıyla ilgili konuşurken, “Bütün kadınlar arkasında beyaz kocaman iz istemiyor. Ben de öyleyim” dedi.


Ereğli Belediyesi’nce bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ‘Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’nin 2'nci gününde Egemen, Grup 84, Hadise ve Sibel Can konser verdi. Atatürk Anıtı’nda düzenlenen konserleri yaklaşık 150 bin kişi izledi.

‘Stir me up’ şarkısıyla Avrupa'daki müzik listelerinde adını duyuran Hadise, konser alanını dolduran hayranlarıyla bir konser verdi. Dansçılarıyla birlikte sahneye çıkan Hadise, seksi elbisesi ve dans şovuyla ilgi çekti. Konserinin sonuna doğru izleyicilere dağıtılan Türk Bayrağı’nı eline alan Hadise, son şarkısını bayrak elinde söyledi.

HADİSE-SİBEL CAN DÜETİ

Hadise’nin ardından sahneye çıkan Sibel Can, ilk şarkısının ardından sahneye Hadise’nin gelmesiyle hayranlarına dans şov yaptı. Birbirlerinin şarkılarıyla göbek atan 2 sanatçı, uzun süre alkışlandı.

Konser sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sibel Can, gazetelerde yayınlanan tangalı fotoğraflarıyla ilgili “Bütün kadınlar arkasında beyaz kocaman iz istemiyor. Ben de öyleyim” derken poz vermediğini, kameralara yakalandığını söyledi.

“SULHİ YORUM YAPMADI”

Türkbükü’ne ilk kez gittiğini belirten Can, yoğun bir tempoda çalıştığını anlatırken şöyle dedi:

“1.5 günlük tatil yapmak istedim. Bayan arkadaşlarımla birlikte tekneyle açılacaktık. Sulhi bey zaten Bodrum’daydı ama sadece kahvaltı etmeye geldi. Çünkü inşaatın başındaydı yoğun bir şekilde. Biz 7-8 kız arkadaşımla beraber çok güzel bir gün geçirdik, sabahın çok erken bir saatinde koylara gittik. Hiçbir yakalanma olayı olmadı, çok rahat ettik.

Tekneyle dönerken iki tane kamerayla karşılaştık. Bir fotoğrafçı varmış. Önce tamamen gayri ihtiyari geri kaçtık napacağımızı şaşırdık. Arkadaşlarımda camianın içinden değiller. Eşleri de aynı benim eşim gibi yani sinirliler. Sormayın. Aslında çok abartılacak bir şey yok. Bütün herkesin bildiği gibi Türkbükü’nde, Çeşme’de Antalya’da herkes o şekilde normal bikiniyle dolaşmaya çıkıyor. Sulhi bey kesinlikle yorum yapmadı. Ben ona herşeyi anlattım. Planlı programlı olmadığı için bir şey böylemedi. Böyle yakalanmayı kim ister ki. Ben de istemezdim oldu. Artık bunu büyütmeyelim.”

“REKLAMA İHTİYACIM YOK”

Basına yansıyan fotoğrafların reklam olduğu yönündeki iddialara yanıt vermek istemediğini söyleyen Sibel Can, “Çünkü Allah’a çok şükür şu anda mesleğimin en güzel yerindeyim. Sesimle, işimle, şarkılarımla hep ön planda oldum. Ömrüm vefa ettikçe devamlı şarkılarımla ön planda olmaya çalışacağım. Çünkü hiç böyle şeylere ihtiyacım yok” diye konuştu.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Sibel Can'a çeşitli hediyeler verdi. Konser, havai fişek gösterileriyle sona erdi.


Hürriyet
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2006 Pazar 17:24:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?