22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Aşk kesin bitti

Güzide Duran ve Moris Kohen'in mutlu bir şekilde süren ilişkisi evliliğe gidiyordu. Hatta bu yazın başlarında evlenmeyi bile düşünüyordu. Fakat yaklaşık 2 ay önce basında çıkan bazı haberlerle mutlu giden bu ilişki sarsılmaya başladı.

Güzide’nin İlker İnanoğlu’na mesaj çektiği söylentileri çiftin huzurunu bozan ilk olaydı. Ünlü manken ve İnanoğlu bu söylentileri kesin bir dille yalanladı. Güzide ve Moris çifti hakkında o günden sonra değişik konularda haberler çıkmaya devam etti. Ancak çift her defasında birbirlerine destek olup ilişkilerini devam ettirdi. Ta ki geçtiğimiz haftaya kadar.

Evleneceklerine kesin gözüyle bakılan çift, ne olduysa birden evlerini ayırdı. Güzide “En yakın arkadaşıma bile anlatamayacağım bir nedenden dolayı ayrıldık” diye açıklama yaptı. Moris ise ayrılık konusunda sessiz kaldı. 5 gün ayrılıktan sonra çift geçtiğimiz pazar günü bir akºam yemeğinde buluºup ilişkilerini yeniden gözden geçirme kararı aldı. Pazar buluşmasının ardından Güzide ve Moris’i aradım. Çok sevinçliydiler. “Konuºtuk ve yeniden bir araya gelme kararı aldık. Çok mutluyuz” dedi.

Ancak dün bir haberle ilgili aradığım Güzide’nin sesi kötüydü. Nedenini sordum. “Bu kez Moris ile kesin ayrıldık” dedi. Ayrılma sebebini ise “Bunu Moris’e sor” dedi. Moris de ayrılığı doğruladı. Ancak o da “Bu konuda asla konuşmayacağım. Güzide anlatsın. Ama bir daha bir araya gelmemiz artık mümkün değil” dedi. Her ikisi de ayrılık hakkında hiçbir sır vermedi. Ancak çifte yakın bir kaynak ayrılığın nedenini şöyle açıkladı:

“Güzide sürekli gezmek istiyordu. Moris onun gezmelerine yetişemiyordu. Sonunda olan oldu. Ayrılmalarının nedeni Güzide’nin sürekli gezme, dolaşma isteğidir.”

Gülşen Yüksel / VATAN
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2007 Pazar 08:48:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?