22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Aşk şarkılarıyla Boğaz'da

Yaz boyunca, gerçekleştirdiği konserler ve dillerden düşmeyen parçaları ile adından söz ettiren Ferhat Göçer bu kez de Boğaz’ın yanıbaşında hayranlarıyla buluşacak…


Beşiktaş Belediyesi ve BKM işbirliği ile İstanbulluların hizmetine sunulan, Turkcell’in sponsorluğu ile çehresini yenileyip, binlerce kişilik modern bir konser mekanına dönüşen Turkcell Kuruçeşme Arena Ağustos ayında da birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak.Cennet şarkısıyla 2007’ye damgasını vuran Göçer, 2 Ağustos Perşembe günü Turkcell Kuruçeşme Arena'daki konserinde dinleyicilerinin karşısına özel bir repertuarla çıkacak.

Sanatçı, dünyanın en güzel manzaralı sahnesinde “aşk şarkıları” seslendirecek. Gemiler'den Cennet'e, Samanyolu'ndan Aşkların En Güzeli'ne, Gitme'den Gidemem'e, her dönemin ve her tarzın en görkemli aşk şarkıları Boğaz’da yankılanacaKonserde Ferhat Göçer'e 60 kişiden oluşan Ladies & Gentlemen korosu, Özgür Sevinç yönetiminde Metropol Orkestrası ve kendine has keman çalma tarzıyla büyük beğeni toplayan Canan Anderson eşlik edecek.

2 Ağustos Perşembe akşamı Turkcell Kuruçeşme Arena’da Saat 21:00’de gerçekleşecek konserin biletleri www.biletix.com <http://www.biletix.com> adresinde.

Turkcell Kuruçeşme Arena’da hemen ertesi akşam, 3 Ağustos Cuma akşamı da sahnede Teoman ve Bülent Ortaçgil olacak. İki ünlü isim,,, bir arada ve ayrı ayrı sergileyecekleri performansları ile, şarkılarını hayranlarıyla ve Boğaz’la buluşturacaklar.



TURKCELL KURUÇEŞME ARENA PROGRAMI:

02 AĞUSTOS PERŞEMBE FERHAT GÖÇER

03 AĞUSTOS CUMA TEOMAN&BULENT ORTAÇGİL

09 AĞUSTOS PERŞEMBE ANADOLU ATEŞİ

10 AĞUSTOS CUMA KIRAÇ&FUNDA ARAR

18 AĞUSTOS CUMARTESİ MFÖ

22 AĞUSTOS ÇARŞAMBA BEBEL GILBERTO

25 AĞUSTOS CUMA İLHAN İREM

28 AĞUSTOS SALI EZGİNİN GÜNLÜĞÜ

31 AĞUSTOS CUMA HİSSELİ HARİKALAR KUMPANYASI

Kelebek
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2007 Çarşamba 09:10:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?