27
Mayıs
2024
Pazertesi
MAGAZİN

Aşk trafiği hızlandı

“Eski aşk-yeni aşk” çatışması bu yaz ünlüler dünyasında kendisini iyice gösterdi

Modern çağ ilişkilerinin en klişe sorunlarından biri haline gelen “eski aşk-yeni aşk” çatışması bu yaz ünlüler dünyasında kendisini iyice gösterdi. Kimi, yeni bir aşkla mutlu olsa da, kimi eskide kalmayı tercih etti... Eskiyle yeni arasında bir gidip bir gelen ünlülerin bazen kazalara sebep olan aşk trafiği, hiç bu kadar sıkışmamıştı.

“Mutluluk” rotalarını değiştirdi

Özgü Namal, uzun bir süredir, Adanalı dizisinin jönü Oktay Kaynarca ile mutlu bir birliktelik yaşıyordu. Ta ki Murat Han ile “Mutluluk” filminde başrolleri paylaşana kadar. Ne olduysa oldu, bu filmden sonra Namal ile Kaynarca’nın arasına kara kedi girdi ve ayrıldılar. Özgü Namal ise şu anda Murat Han ile gözlerden uzak bir birliktelik yaşıyor.

Yıllar sonra yüzleri güldü

Uzun süredir mutlu bir ilişki yaşamayan Nejat İşler; Berrak Tüzünataç’la uyumlu bir beraberlik yakaladı. Bu arada Berrak Tüzünataç’ın eski sevgilisi Okan Bayülgen bu yazı, evlendiği Şirin Ediger’den bebek bekleyerek geçiriyor. Bir diğer hamile isim de yine Okan Bayülgen’in eski sevgililerinden Deniz Akkaya. Efe Önbilgin’den ayrıldıktan sonra hamile olduğunu öğrenen Deniz Akkaya bebeğini dünyaya getirmeye karar verdi. Önbilgin’in sunucu Ece Erken’le samimi görüntüleri magazin sütunlarındaydı.

Ne istediğini bilmiyor!

Süreyya Yalçın da aşk trafiği karışık olan isimlerden. Şimdiye kadar Kerem Dürüst ve Önder Bekensir ile evlenen Yalçın, Emre Bahçıvan ve bu yaz birlikte boy gösterdiği Burak Hatipoğlu ile nişanlanmıştı. Yalçın, Hatipoğlu için “Burak’la yeniden doğdum” dese de, ilişkisi sadece yedi ay sürdü.

Eski sevgililerin “yeni aşk” atışması

Meltem Cumbul ve Kıvanç Tatlıtuğ ilk günlerde aşk söylentilerine karşı sessiz kalsalar da, bir süre sonra birlikte görüntülenmekten çekinmediler. Kameralara gülümseyen ancak yorum yapmayan çiftin ilişkisi Bodrum’da çekilen görüntülerle tamamen su yüzüne çıkmış oldu. Tatlıtuğ’un daha önce uzun süre birlikte olduğu eski sevgilisi Azra Akın da bu arada boş durmadı. Tatlıtuğ’un Cumbul’la çekilen görüntülerinin üzerinden çok geçmeden benzer görüntüler bu defa Akın’dan geldi. İtalyan sevgilisiyle Çeşme’de tatil yapan güzel manken Çeşme’nin sularında sevgilisiyle öpüşerek mutluluğunu herkese gösterdi.

Aşkları diziden farksız, tam bir muamma

En ilgi çeken aşk haberlerinden biri de Binbir Gece dizisinin oyuncuları Halit Ergenç ile Bergüzar Korel çiftine ait. Halit Ergenç Gizem Soysallı’yla birlikteyken Bergüzar Korel, Tan Sağtürk’le mutlu bir beraberlik yaşıyordu. Ancak Korel-Sağtürk çiftinin ilişkisinin üzerinde karabulutlar gezdiği konuşulmaya başlandı. Aynı günlerde Halit Ergenç eşi Gizem Soysallı’dan boşandı. Ayrılık haberlerinin ardından gelen Ergenç-Korel aşkı gündeme bomba gibi düştü. Korel’in Ergenç’le nikah masasına oturma planları yaptığı bile konuşuldu. Tan Sağtürk ise bir süredir birlikte olduğu Alona Ataberk’le dünya evine girdi.

İki ayrılık bir aşk

Yazın en şaşırtan görüntüsü Beren Saat-Şahan Gökbakar çiftinden geldi. Önce Beren Saat uzatmalı nişanlısı Bülent İnal’dan ayrıldı. Ardından da Gökbakar’ın uzatmalı sevgilisi Doğa Rutkay’dan ayrıldığı haberleri yayıldı. Biten aşkların ardından Kanyon Alışveriş Merkezi’nde ortaya çıkan Saat ve Gökbakar aralarında bir ilişki olduğunu doğrulamasa da, yakınlaşma gözlerden kaçmadı. Gökbakar’ın bu görüntülerin ardından Doğa Rutkay’a dönmek istediği söylenirken, Saat’in ayrıldığı sevgilisi Bülent İnal’ın da önceki sevgilisi Tuba Büyüküstün’e dönme çabaları ortaya çıktı. Bodrum’da görüntü yönetmeni sevgilisiyle tatil yapan Tuba Büyüküstün’ün ise İnal’ın bu teklifi karşısında kafasının karıştığı konuşuluyor.

Beril Özcan - Vatan
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2009 Cumartesi 13:38:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?