25
Mayıs
2024
Cumartesi
MAGAZİN

’Aşkım hiçbir konuda konuşma’

Hüsnü Şenlendirici, Hüsnü Şenlendirici, “Klarneti kadar erkek değilmiş” sözlerine ateş püskürdü: “Klarnetime laf söyletmem. Deniz bana ’Aşkım hiçbir konuda konuşma’ dediği için susuyorum ama delirmek üzereyim...”


Deniz Seki’nin cezaevine girmesinin ardından ağır eleştirilere maruz kalan Hüsnü Şenlendirici, suskunluğunu VATAN’a bozdu. Medyanın neredeyse topyekun üzerine gelmesine çıkan bir haberin neden olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Bir gazetede benim Deniz Seki’ye ‘Lütfen benim adımı verme’ dediğim şeklinde bir haber çıktı. Yemin ediyorum ben böyle bir söz söylemedim. Herkes söylemediğim bir söz yüzünden günlerdir beni yerden yere vuruyor. Ben Deniz ile gözaltına alınmadan 6 gün önce ayrılmıştım. Ama Deniz’in gözaltına alındığını duyunca hemen karakola koştum. Ayrıldığım kadının arkasında durmak için daha ilk günden beri her şeyi yaptım. Ama beni içeri almadılar.

“Arabada yattım”

“O karakoldayken ben de kapının önünde günlerce arabada yattım. Bunları herkese söylemem mi lazım. Deniz tutukevine giderken bana ’Lütfen aşkım hiçbir şey hakkında yorum yapma, konuşma. Senden tek isteğim bu’ dedi. Ben de o andan itibaren sustum. Ama ben sustukça ne erkekliğim kaldı, ne karakterim. Ama artık dayanamıyorum. Kusura bakma Deniz, delirmek üzereyim! ‘Klarneti kadar erkek değil’ diyorlar. Kimse benim klarnetime laf edemez. Ben yalan çalmam, yalan üflemem. Çünkü ben klarnetimle çocuklarıma ekmek götürüyorum. Kimse benim erkekliğimi de eleştiremez. Ben içerideki bir insan için daha ne yapabilirim? Elimden daha ne gelir? Nasıl bir fedakarlık yapmalıyım? Bu sorunun cevabını bilen biri varsa söylesin, hemen şimdi uygulayacağım.”

Vatan
Yayın Tarihi : 5 Mart 2009 Perşembe 16:38:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?