28
Mayıs
2024
Salı
MAGAZİN

Avşar aşka hazır değil

Tatilini bitirerek İstanbul'a dönen ve hemen "Bi İhtimal Daha Var" adlı filmin çekimlerine başlayan Hülya Avşar, özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Geçtiğimiz günlerde Kaya Çilingiroğlu ve İbrahim Tatlıses'e hakkında konuşma yasağı getiren Avşar, "Artık kendi dışımda gelişen olaylarla gündeme gelmekten sıkıldım. Kaya ile keşke evlenmeseydik. Arkadaş olsaydık daha iyiydi. Kaya bana artık karışmıyor. İbrahim Tatlıses'le de evet bir dönem karşılıklı olarak birbirimizden hoşlanmıştık" dedi.

Flörtü Ali Güven'le ilgili samimi açıklamalar yapan ve "Ali Bey'de huzur buldum. Ali'nin fiziğinden hoşlanıyorum. Çok şeker bir insan. Ama kendimi karşı tarafın isteklerine cevap vermek için hazır hissetmiyorum" diyen Avşar, kızı Zehra’nın kendisi için öncelikli olduğunu söyledi. Eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nun yeni doğan bebeğine karşı önyargılı olmadığını belirten Avşar, "Kaya'nın çocuğunu kucağıma alıp sevmekten hiç çekinmem" diye konuştu.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2006 Cuma 02:52:19
Güncelleme :15 Eylül 2006 Cuma 06:46:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdal geyikçi-köçek IP: 85.98.160.xxx Tarih : 17.09.2006 13:54:20
Hülya hanımı küçümlüğümden beri hemen hemen her filmini izledim.sanki yıllar önceki filimleri gerçek oluyor.ya aşık oluyor,yada aşık ediyordu.filimlerinde.gerçekten yaşıyor.şimdi.ben aşkı şöyle tarif ediyorum.hani kullanma tarihi gaçmiş.konserveler varya yediğin zaman miğdenizi bozar.aşk öyle birşey olduğunu düşünüyorum.herşeyin tazesi ve zamanı geçmemiş olaçagına inanıyorum.hülya hanımında artık.benece huzurlu bir aileye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.artık evinin hanımı olsada erine ve çocuklarına güzel yemekler yapsa diyorum.ama önce bir kişinin kendisine güven,mesi lazım.ozaman güvenecegi kişiyi bulacağına inanıyorum.ibrahim tatlıses aşkına gelince bence dananın altında buza aramamalıyız.ibrahim beyin hanım hanımcık gerçekten bir eşi var.öyle bir insanın eşi benzeri olduğuna inanmıyorum.hülya hanıma olan aşkı meslektaşı olduğunda olduğuna inanıyorum.bende danscıyım.şakiraya ve onun gibi bayan danscılara aşıgım.dansına aşık olduğum her insana karşı duygusal aşk beslersem.ozamanda geçmişte yaşanmış aşklarada ayıp olur.mesala.leylayıla,mecnuna,keremile,aslıya,vs vs.....!demekki.! aşklar.okadar.basit.yaşanmıyormuş.inşallah aradığı aşkı bulur diyorum.hülya avşar hanım.saygılarımla.erdal geyikçi-köçek..........!