22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Avşar muradına erdi

Hülya Avşar, Kıbrıs'ta verdiği konser sırasında ilginç açıklamalarda bulundu. Sanatçı, kendini 'makro star' ilan etti

Süper star, mega star tanımlarına atıfta bulunan Hülya Avşar, "Herkes kendine bir isim veriyor, ama ben kısa süre öncesine kadar bana yakışan adı bulamamıştım. Kararımı verdim. Bundan böyle benim adım ne süper star, ne mega star... Bana 'Macro star Hülya' diyeceksiniz" dedi. Konser sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Avşar, Sadettin Saran ile nişanlandığını da açıkladı. Avşar, yüzüğünü göstererek "Sadettin Bey ile kendi aramızda nişanlandık. İnşallah bu yüzük yakın bir zamanda sağ parmağımdan sol parmağıma geçecek” dedi.

Sadettin Bey'in şortu mu

Verdiği bikinili pozların ardından 'selülitli' olduğu haberleriyle gündeme gelen Hülya Avşar, bu kez önlemini almıştı. Denize kendisine birkaç beden büyük gelen bir erkek şortuyla inen Avşar'ın hali, "Sadettin Bey'in şortunu giymiş" esprilerine yol açtı. Avşar ise ilginç plaj kıyafetiyle ilgili "Sanırım şort biraz büyükmüş. Hüsmen Ağa oldum" dedi.

Ablasının gölgesi gibi

Helin Avşar, Kıbrıs'taki günleri boyunca ablasını bir gölge gibi takip etti. Plajda onun çevresinden bir an olsun ayrılmayan Helin, konserinde de Hülya Avşar'a vokal yaptı

Neslihan Kara/ Hürriyet
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2007 Salı 08:57:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?