20
Mayıs
2024
Pazertesi
MAGAZİN

Baba'nın oğlu 49 yaşında öldü

Brando ailesinin trajik serüveni, kız kardeşinin sevgilisini öldüren ve bu yüzden intihar etmesine neden olan büyük oğul Christian Brando’nun erken ölümüyle sona erdi.

Sinema efsanelerinden Marlon Brando’nun başına dert olan en büyük oğlu Christian Brando, 49 yaşında Los Angeles’ta hayata veda etti. Brando ailesinin üyeleri ve avukatı, Christian Brando’nun 11 Ocak’ta kaldırıldığı Hollywood Presbyterian Tıp Merkezi’nde zatürreeden öldüğünü söylediler.

11 Mayıs 1958’te doğan Brando, liseyi terk etti ve meslek sahibi olamadı. Bir iki filmde küçük roller aldıysa da adını daha çok yarattığı olaylarla duyurdu. 1990 yılında, ailenin villasında üvey kardeşi Cheyenne’in sevgilisi Dag Drollet’i vurarak öldüren Christian, onu kazayla vurduğunu öne sürse de 5 yıl hapis yatmaktan kurtulamadı. Babası Marlon Brando, Christian’ı kurtarmak için milyonlarca dolar harcadı. Marlon Brando, oğlunun duruşmasında merhamet dilenmiş ve "Belki de ben bir baba olarak başarısız oldum" demişti. Evlatlığı Cheyenne, daha sonra Drollet’in oğlunu doğurdu, ancak velayetini kaybetti. Drollet’in ölümünden sonra girdiği bunalımı atlatamayan Cheyenne, 1995’te 25 yaşındayken de intihar etti.

Christian Brando’nun eski karısı Deborah da, kendisini sürekli dövdüğü gerekçesiyle dava açmıştı.

hürriyet
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2008 Pazartesi 17:39:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?