30
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

Bakımlı olan da var, olmayan da!

Şov dünyasının ünlü erkeklerinin bir bölümü manikürünü, pedikürünü hiç aksatmazken bazıları da kendisine hiç bakmıyor. İşte bu ünlülerden bazıları... 

SERDAR ORTAÇ: Düzenli olarak manikür, pedikür yaptıran saç ve vücut bakımına özen gösteren Serdar Ortaç tam anlamıyla bir metroseksüel. Şarkıcı 15 günde bir saç kesimine gidiyor. Ortaç bir röportajında “Her pazartesi hiç aksatmadan pedikürümü, manikürümü yaptırırım. Eller kadar ayak bakımı da çok önemli. Cilt bakımı da yaptırırım” diyor ve ekliyor “Uzun kaşlarımı kestirtirim, sonuçta kıllar uzuyor, düzeltmek lazım.”

ÖZCAN DENİZ: Kaşlarını aldıran el ve ayak bakımını ihmal etmeyen ve kendine her türlü özeni gösteren şarkıcı Özcan Deniz bakımlı bir erkek imajı çiziyor.

ŞAHAN GÖKBAKAR: Şovmen Şahan Gökbakar’ı, Recep İvedik’ten sonra metroseksüel erkekler kategorisine koymak neredeyse imkansız.

İBRAHİM TATLISES: Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses hiçbir zaman maço tarzından ödün vermiyor.

YALIN: Yetenekli şarkıcı Yalın kendine gösterdiği özenle de dikkat çekiyor. Bakımlı görüntüsüyle şarkıcı hayranları tarafından takdir görüyor.

DAVID BECKHAM: İngiliz futbolcu David Beckham metroseksüel erkek devriminin öncüsü olarak görülüyor. Ünlü futbolcu düzenli olarak güzellik salonuna gittiğini saklamıyor.

Milliyet
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2008 Perşembe 14:13:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?