22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Barış için açık kapı

Arzu Balkan, Deniz Uğur’la ilişkisini noktalayan eski eşi Tamer Karadağlı’ya barış sinyalleri gönderiyor. Balkan, yeniden bir araya gelebilme ihtimallerinin olup olmadığını soran gazetecilere net yanıt vermedi, "Böyle bir şey uzun süre söz konusu olamaz" demekle yetindi.

Tamer Karadağlı ile Arzu Balkan’ın ilişkisi, devreye Deniz Uğur’un girmesiyle noktalanmıştı. Çift, yeni aşk söylentilerinin çıkmasından kısa süre sonra boşanmıştı. Ancak Uğur ile Karadağlı’nın beraberliği de uzun ömürlü olmadı ve çift geçtiğimiz günlerde yollarını ayırdı. Deniz Uğur’un "Ben Tamer kitabını okuyup kapattım, bir daha açılmaz" sözlerinden sonra, konuşma sırası Balkan’a geldi.

Eski eşi ile yeniden yakınlaşmaya başladığı iddia edilen Arzu Balkan, "Deniz Uğur-Tamer Karadağlı" ayrılığıyla ilgili sorulara "Tamer Bey’in özel hayatı beni alakadar etmiyor" diye yanıt verdi. Ancak yeniden bir araya gelme ihtimallerinin olduğunu da inkar etmedi: "Asla demek istemiyorum ama Tamer’le tekrar birlikte olmamız uzun süre söz konusu olamaz."

Kelebek
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2007 Pazartesi 09:14:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?