22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Barışalım mesajına sert cevap

Oyuncu Bade İşçil ile 6 yıllık bir beraberlik yaşayan türkücü Mahsun Kırmızıgül, 9 ay önce bu ilişkisini noktalamıştı. Bu ayrılığın ardından gönlünü Mine Cangal’a kaptıran ünlü türkücünün çellist sevgilisiyle aşkı da uzun sürmedi. Eski aşkını bir türlü unutamayan İşçil, şu sıralar Kırmızıgül’le yeniden barışabilmenin yollarını arıyor.

Yönetmenliğini ve başrolünü üstlendiği “Beyaz Melek” filminin çekimleri nedeniyle oldukça yoğun olan Kırmızıgül’ün cep telefonuna mesaj gönderen İşçil, “Tekrar deneyelim” dedi. Ancak eski sevgilisine sert karşılık veren Kırmızıgül, “Sunucu olduğun gün benim için bittin. Benimle birlikteyken sürekli medyadan uzak dururdun. Şimdi ise sürekli ekrandasın. Başını şöhret olma duygusu döndürmüş” dedi.

OĞLUN SENİ ÖZLEDİ

Mahsun Kırmızıgül’le barışmayı kafasına koyan İşçil’in hevesini bu konuşma bile kırmadı. Sevgilisiyle yollarını ayırırken kendisine kalan golden retriver köpeği hatırlatan İşçil, “Oğlun seni çok özledi, bir kez görsen ne olur” diyerek türkücüye bir mesaj daha attı. Ancak Kırmızıgül, bu kez eski sevgilisine cevap dahi vermemeyi tercih etti.

AKŞAM
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2007 Salı 19:07:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?