29
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Başkent'te Ferhat Göçer rüzgarı

Haziran ayında geçirdiği kazada dizinden sakatlanan ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, Ankara'da verdiği konserde sahneye koltuk değneği ile çıktı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen açık hava konserleri kapsamında Ferhat Göçer, Başkentlilerle buluştu. Dikmen Vadisi'nde gerçekleştirilen konserde sahneye koltuk değneği ile çıkan ünlü şarkıcıya Başkentliler yoğun ilgi gösterdi.

Konserine "Cennet" isimli şarkısıyla başlayan Göçer, konser sırasında sandalyeye oturmak zorunda kaldı. Yakınları tarafından sanatçıyla fotoğraf çektirmek için sahneye çıkarılan küçük bir çocuk ise korumalar tarafından sahneden indirildi.

Bu arada konser alanına eşi Nevin Gökçek ile birlikte gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sanatçının bulunduğu platforma çıkarak bir konuşma yaptı.

Sözlerine "Sevgili Çankayalılar hepiniz hoş geldiniz" diyerek başlayan Gökçek, internette en çok dinlediği sanatçının Ferhat Göçer olduğunu ve sanatçının kaza geçirmesinden dolayı çok üzgün olduğunu belirtti.

Gökçek, bundan sonraki dönemde de konser faaliyetlerinin artırılacağını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2008 Çarşamba 11:33:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?