22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Bayhan: Çöken ben oldum

Popstar yarışmasındaki tavırları ve yorumlarıyla ünlenen Bayhan Gürhan, polisle çatışma olayının ardından düzenlediği basın toplantısında kendisini savundu.

Bayhan, olayın yanlış anlamadan kaynaklandığı, kendisinin bulunduğu araçta silah bulunmadığını ve ateş açılmadığını belirtti. Bayhan olayın gelişimini şöyle anlattı:

 "Hazırlıyor olduğum müzik projesi çalışmamdan dolayı bulunduğum yerden çok yorgun olarak çıkıp evime gitmek üzere gönderilen araca bindim. Araçta bulunan bir arkadaşı Kadıköy'de bıraktıktan sonra, araçta biri de babam olmak üzere dört kişiydik. Arkada oturuyordum. Araç sürücüsü, arkadaşı bıraktığı sırada arabayı stop ederek inen arkadaşla vedalaşmak üzere arabadan indi ve tekrar arabaya binerek hareket ettikten sonra farları yakmayı unutarak sürmeye devam etti. Hızlandığı sırada da virajı alamayarak direksiyon hakimiyetini kaybeti. O esnada karşımıza çıkan polis kontrol araçlarını fark ettim. Aracın sürücüsü şaşkınlık ve panik sonucu kontrol noktasında duramadan geçti. Bu sırada arabadakilerde dahil 'Dur' dememize rağmen sürücü arkadaş ne olduğunu tam kavrayamadan vuruldum sanırım dedi. Bu esnada ekipler tarafından ateş ediliyordu. Bulunduğum aracın içinde ne bir silah gördüm ne de birinin ateş ettiğini. Panik ve şaşkınlığın sonucu bir süre daha seyir halinde olan araç bir sokak girişinde durdu. Polis ekipleri de o esnada yanımıza geldi. Araçtan önce ben indim ve herkesi sakin olmaya davet edip kendimi tanıttım. Vurulan araç sürücüsü panik ve acı ile 'Vurdunuz beni, vuruldum' diye bağırıyordu. O sırada tansiyon yüksekti bu nedenle sakin ve soğukkanlı davranarak emniyet görevlilerinden ambulans çağırılmasını talep ettim. Yaralı tedavi edilmek üzere ambulansla hastaneye, biz de ekip aracına polisler eşiliğinde binerek geldik. İfadelerimiz alındı. Akşam saat 21.30 sıralarında mahkeme bitti ve beraat ettik. Araç sürücüsünü alıkondu ve alkol oranını ben de daha sonra öğrendim. Herhangi bir suçtan arandığı yolunda da bir bilgim söz konusu değildi. Ben alkol, sigara ve herhangi başka bir şey kullanmıyorum. Zaten bu da yapılan araştırmada belirlendi. Durum bundan ibarettir."

Hakkında yazılanların ise kendisini ve çevresini üzdüğünü ifade ederek Bayhan, "Yaşadığım bu talihsiz olayı Allah'ın izniyle aşacağıma inanıyor, beni seven bana inanan tüm Türk halkına bu talihsiz olayla karşılarında olmaktan dolayı çok üzgün olduğumu söylemek istiyorum. Bu durumda çöken ve çökeltilen ben oldum." dedi.


ajanslar
Yayın Tarihi : 30 Mart 2007 Cuma 16:42:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
RIDVAN VE İDRİS IP: 88.226.1.xxx Tarih : 10.04.2007 16:09:43
ya bayhanın bu olaya karışması tamamen babasının suçudur bence çunku babası ona sahip çıksaydı çatışmaya yada baska işlere bulaşmazdı bayhan bence belkı suçlu olabılır ama en suçlusuda babasıdır bence ılk once çocugunun yanında alkol kullanmasında sonra gelıp babalık taslasın ınsanlara... evet biz 15 13 yasında 2 kardesız :::MARDİN:::