18
Mayıs
2024
Cumartesi
MAGAZİN

Benimle evlenmesi çok normal

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile evlenen model Seçkin Piriler, "Eleştirilere anlam veremiyorum. Kaan'ın benimle yani bir modelle evlenmesi de gayet normal. Araştırın bakın, dünyanın her yerinde bütün rockçılar güzel kadınlarla evli" diye konuştu

yıldır birlikte olduğu Duman grubunun solisti Kaan Tangöze(35) ile evlenen manken Seçkin Piriler(27), rockçıların kendisini gelin olarak kabul etmemesine anlam veremediğini belirtti. 4 yıldır birlikte olduklarını belirten Piriler, şunları anlattı:
-İnsanın sevdiğiyle evlenmesi çok güzel. Eleştirilere gerçekten anlam veremiyorum. Geçen yaz evlenecektik ama bu yıla kaldı. 4 yıldır birlikteyiz, insanlar sonucunu ne bekliyorlardı ki? Ya evlenecektik ya da ayrılacaktık. Kaan'ın benimle yani bir modelle evlenmesi de gayet normal. Araştırın bakın, dünyanın her yerinde bütün rockçılar güzel kadınlarla evli.

Gelip istediler
-Bana çok güzel bir evlenme teklifi yaptı. Ailesiyle birlikte gelip beni ailemden istedi. Her şey usullere uygun oldu. Gelinliğimle telimle duvağımla ailemin evinden ayrıldım. Ailemle yaşıyorum. Kaan'la aynı evde yaşamamız mümkün değildi. Birlikte yaşamama ailem asla izin vermezdi. Benim kafa yapıma da böyle bir şey uymazdı zaten...

-İnternet sitelerinde evliliğimle ilgili sert eleştiriler, yorumlar çıkmış. Çok etkilenmemek için okumadım ama bizim ülkemizde mutlu insanları bir çekememezlik var. Neden bu böyle? Dört sene de bir kez bile ayrılmadık. Kavga bile etmedik. Birbirimizi dengeliyoruz, bütünlüyoruz. Niye insanlar bunu anlamıyor?
-Kaan dışardan sert görünüyor ama mükemmel bir insan. Kaan'a ilk görüşte âşık oldum. Huyu, karakteriyle her şeyiyle çok doğru bir insan... Bu camiada doğru bir insan bulmak çok zor. Kaan gibi biriyle evli olduğum için çok şanslıyım. O da şanslı tabii...

ZATEN GELİN DEDİĞİN PRENSES GİBİ OLMALI
- Ben de, Kaan da çılgın insanlar değiliz. Rock müzik söylüyor olmak, çılgın olacaksın anlamına gelmiyor ki... O düğünümüzde takım elbise giydi, ben de düğünümde gelinlik giydim. Hep hayalim de prensesler, kraliçeler gibi kabarık gelinlikle evlenmek vardı. Gelin dediğin prenses gibi olmalı zaten... Bana kalsa Prenses Diana'nın gelinliğini yaptırırdım ama çok abartmak istemedim.
- Hamileyim diye evlendiğim iddia edildi. Evlenmeden önce bu konuyla ilgili çok büyük strese girdim. 4 senedir ilişkimi eleştiriyorlar. Diğer her şeye nasıl kulak tıkadıysam buna da tıkayacağım. En büyük cevabı evlenerek mutlu olarak verdik. Sonuna kadar da evliliğimi sürdürmek istiyorum.

Milliyet
Yayın Tarihi : 28 Mart 2010 Pazar 19:57:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?