22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Beşiktaşlı ünlüler çok öfkeli

Karakartal’ın Liverpool önündeki 8-0’lık hezimeti, siyah beyazlı takıma gönül veren ünlü yıldızları çok üzdü. Kendileriyle görüştüğüm fanatik Beşiktaşlı ünlüler oldukça sinirliydi:

6’ncı dan sonra izleyemedim

Ece Erken: Ben çok koyu Beşiktaşlıyım. Golleri atarlarken ağladım. 6’ıncı golden sonra da bakamadım. Bence FB maçındaki hakem yüzünden Beşiktaş’ın morali bozuktu ve bu yüzden 8 gol yedik. FB maçını stadda izledim. Hakem saçma bir karar verdi ve hala o kararın arkasında. Sinan Engin “PAF takımıyla çıkacağız” diye bir demeç veriyor. Liverpool maçını izlerken skor 2-0 olduğunda acaba biz PAF takımıyla mı çıktık, ben mi bilmiyorum diye tereddüt ettim. Beşiktaş’a bir süreliğine ara vereceğim. PAF takımı tutacağım artık.

8 gol ile gurur duyuyorum

Peker Açıkalın: Biraz önce koyu Beşiktaşlı bir arkadaşıma “Ben bir Beşiktaşlı olarak adamların attığı gollerle gurur duydum. O kadar güzel gol attılar ki bundan sonra biz 8-0 yenmeyi öğrenmek için o gollerden feyz almalıyız. Ben Beşiktaşlı olarak 8-0 ile gurur duyuyorum. Çünkü biz çok asil ve gururlu bir ruha sahip Çarşı takımıyız” dedim.

Beşiktaş mı o da ne?

Nefise Karatay: Beşiktaş mı o de ne? Beşiktaş bir semt ismi değil mi? Ortaköy’e gelmeden! Espri bir yana ne olursa olsun Beşiktaş büyük bir takım. Beşiktaş’ın yenilmesine en çok annem üzüldü. Moral bozmamak lazım. Zaten takım yediği 3 golden sonra dağıldı.

Bu konuyu hiç konuşmayalım

Tamer Karadağlı’yı aradığımda önce “Toplantıdayım, konuşmak istemiyorum” dedi. Beşiktaş maçı ile ilgili görüşmek istediğimi söyleyince de “O zaman hiç konuşmayalım” dedi!

Milli Takım da 8 gol yedi

Neco: 8 gol beni çok şaşırtmadı. Çünkü daha evvel Türk Milli takımı İngilizler’den 8 yemişti. Onun için şaşırmadım. Ben 2-0’den sonra izlemedim. Kazanamayacağımız ortadaydı. Arkadaşlarım durumu esprilerle geçiştiriyorlar. “Bu kadar mı yenir” diyorlar...

GS’lı eşim benimle dalga geçti

Ebru Şallı: Sonuca gerçekten çok üzüldüm. Eşim Harun Galatasaraylı. Bütün gece benimle dalga geçti. Bu gollerin üzerine 8 bardak su iç diye... Biz 8-0’ı hiç haketmedik

11 futbolcu kalenin önünde dursaydı

Çağla Kubat:
Türkiye’de bir maçta yenilseydik bu kadar üzülmezdim. Bir de 8 gol çok fazla. 11 futbolcu kalenin önünde dursaydı da bu kadar gol yemeseydi. Defans ve kaleci hataları vardı. 8 gol takımın konsantrasyonunda büyük bir bozukluk olduğunu gösteriyor. Tarihe geçecek bir skor ve bu çok acı. Ben üçüncü golden sonra maçı izlemek istemedim ve uyudum. Arkadaşlarım “Beşiktaş’ın yurt dışında Türkiye’ye temsil etmemesi için yürüyüşe gidiyoruz. Haydi Taksim’e” diye mesajlar atıyorlar...

VATAN
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2007 Perşembe 09:00:58
Güncelleme :8 Kasım 2007 Perşembe 09:03:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?