22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Beyaz Melek barıştırdı

Uzun süredir kavgalı olan Mahsun Kırmızıgül, Alişan ve Özcan Deniz, film galasında bir araya geldi.

Sanatçı Mahsun Kırmızıgül'ün senaryosunu yazdığı ve yönettiği “Beyaz Melek” filminin galası yapıldı. Eski müzik şirketlerinin batmasından sonra araları bozulan Mahsun Kırmızıgül, Alişan ve Özcan Deniz, yıllar sonra bir arada görüntülendi

İstinye Park Alışveriş Merkezi'ndeki galaya katılan Mahsun Kırmızıgül, filmi yönetmen koltuğunda parça parça izleyince “keşke böyle çekmeseydim”, “keşke şunu yapmasaydım” gibi söylemlerin her zaman olduğunu, ancak filmi izledikten sonra etkisini hissettiğini söyledi.Kırmızıgül, “Film yayına girdikten sonra korsanları sinema salonlarından çekiliyor. Bu nedenle bu filmde önlem aldık. Filmin korsanı çekilirse, hangi sinemadan çekildiği belli olacak” dedi.

Sanatçı Erol Günaydın da duygusal bir yapıt olan filmin sonucunun da güzel olduğunu ifade ederek, bu filmde rol aldığı için mutluluk duyduğunu kaydetti.Galaya katılan sanatçılar Özcan Deniz ve Alişan da Mahsun Kırmızıgül ile birsüre sohbet etti. Galaya, filmin oyuncularından Fadik Sevin Atasoy, Cihat Tamer, Cezmi Baskın, Arif Erkin ve Yavuz Bingöl'ün yanısıra Yılmaz Erdoğan ve Orhan Gencebay'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı. “Beyaz Melek”, 16 Kasım Cuma günü vizyona girecek.

Kelebek
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2007 Salı 18:35:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?