16
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

'Biseksüel' pahalıya patladı

Eski sevgilisi Özcan Deniz için "biseksüel" diyen Şebnem Schaeffer'e, iki yıl sekiz ay hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Şarkıcı Özcan Deniz'in, eski sevgilisi Şebnem Schaeffer hakkında yaptığı suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturma, tamamlandı. 
Manken Şebnem Schaeffer ve annesi Fatma Lale Schaeffer hakkında, Türk Ceza Kanunu'nun 125'inci maddesi gereğince hakaret suçundan iki yıl sekiz aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Sarıyer Sulh Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın iddianamesinde 23 yaşındaki güzel manken ve 59 yaşındaki annesi Fatma Lale Schaeffer'in basında yer alan açıklamaları nedeniyle şarkıcı Özcan Deniz'e hakaret suçu işledikleri öne sürüldü. İddianamede ünlü mankenin bir TV programında Özcan Deniz hakkında"Çarpık ilişkileri var ve biseksüel" diyerek, hakaret suçu işlediği kaydedildi.

ANNESİNE DE DAVA AÇILDI
İddianamede ayrıca Fatma Lale Schaeffer'in kızının bu açıklamalarından sonra bir gazetede yer alan bir röportajda "Duyduğuma göre Özcan Deniz, beş milyonluk maddi ve manevi tazminat davası açmayı düşünüyormuş. Acaba kendisi beş milyon eder mi" diyerek, şikâyetçi Deniz'i küçük düşürücü kelimelerle hakaret ettiği ifade edildi. İddianamede, Schaeffer'in bu suçu katıldığı diğer programlarda tekrarlaması nedeniyle cezasının dörtte üç oranına kadar artırılması talep edildi.
Sabah
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2007 Cuma 07:14:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?