22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Bizi albüm ayırdı!

Sinan Akçıl'la yaşadığı 3 yıllık ilişkiye nokta koyan İzel, ilk kez konuştu: Bizi ne Burcu Güneş, ne Çelik, ne de yaş farkı ayırdı. Son albümümü birlikte hazırlarken tartıştık ve severek ayrıldık!..

Ünlü şarkıcı İzel bir süre önce 'Işıklı Yol' adında bir albüm çıkardı. Ancak bu albümün özel yaşamına yansıması pek de ışıklı olmadı! Güzel şarkıcı, albümü birlikte hazırladığı müzisyen sevgilisi Sinan Akçıl'la yollarını ayırdı. 3 yıllık ilişkisinin albümün hazırlık döneminde Akçıl'la sürekli tartışması yüzünden noktalandığını belirten İzel, bu ani ayrılık hakkında samimi açıklamalarda bulundu...

* Önce albümünüzden konuşalım. İlk klibinizi bir hayli geç çektiniz. Neden? Kliple ilgili bazı sorunlar yaşadık. Şimdi ikinci klibi çekeceğiz. Yeni klibimi Rafet El Roman çekecek. Bunu bana kendisi teklif etti. Kendimi işime adadım. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin orkestrasıyla turneye çıkmaya hazırlanıyorum. Konserlerim devam ediyor. Albümümün satışları da iyi gidiyor.

* Son dönemde albümlerin satışında şarkıların güzelliğinden çok albüm sahibinin karıştığı polemikler etkili oluyor... Bu polemiklere gireceğim diye ödüm kopuyor. Gidişat çok kötü. Eski sanatçılara özeniyorum. Eskiden insanlar bu kadar kaba değildi. Her şey çok fazla kameralar önünde yaşanmaya başladı. Şarkıcılar birbirine karşı kabalaştı. Müziğin içinde kavga olmamalı.

* Bu yaz çok albüm çıktı. Siz kimleri dinliyorsunuz? Kimseyi dinlemiyorum. Bu yaz şarkı açısından çok bereketli olmadı. 'Süper' dediğim bir şey yok. Kötü bir yaz. Şarkıcılar çok fazla ön plana çıkmaya başladığı için şarkılar güme gidiyor. Şarkıcılar birbirleriyle öyle bir yarışa girdiler ki şarkılarından bahsetmiyorlar. Şarkılarının değil kendilerinin reklamını yapıyorlar. Kimse şarkılarını tanıtmıyor. Herkes kendini anlatır oldu. Biraz et yığını oldu etraf.

YAŞ HİÇ SORUN OLMADI

* Bir süre önce müzisyen Sinan Akçıl'la yollarınızı ayırdınız. Bu ayrılığın nedeni neydi? Albüm yüzünden ayrıldık. Albüm çalışmaları sırasında 24 saat birlikteydik. Sürekli konuşuyor ve tartışıyorduk. Zamanla kavgalarımız artmaya başladı. Sonunda da 2 dost gibi oturduk ve "Hadi ayrılalım" dedik. Kötü bir ayrılık yaşamadık. O yüzden içim çok rahat. Yaklaşık 20 gündür de ayrıyız.

* İşteki birlikteliğiniz hala sürüyor. Bu durum, reklam için sahte bir ayrılık yaşadığınız şeklinde yorumlar yapılmasına yol açtı... İşte şimdilik birlikteyiz ama yürütemezsek ayrılacağız. Ben bu reklam söylentilerinin çıkacağını bildiğimden, önce ayrıldığımızı kimseye söylemek istemedim. Ama Beyaz'ın programında açıklayıverdim. Benim reklam yapmayacağımı artık öğrenmişinizdir. Bunu beni tanıyan herkes bilir. 3 yıldır birlikteydik ve çok mutluyduk. Ama iş yüzünden birbirimizi çok yıpratmaya başlamıştık. Sonunda ayrıldık.

* Sinan Bey'le aranızda 10 yaş fark vardı. Bu da etkili oldu mu ayrılmanızda? Kesinlikle hayır. Çünkü o gerçekten yaşının çok üstünde biriydi. İlişki süresince yaş farkı sorunu yaşamadık hiç. 2 albüm yaptık beraber ve o dönemler gerçekten çok sıkıntılı geçti. Ben bu konuda ruh hastası kıvamında titiz olduğum için çok tartıştık ve ayrıldık.

ESİN ÖVET / Günaydın
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2007 Salı 09:16:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?