30
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

Bono'ya Facebook tuzağı

U2 grubunun beyni, rock yıldızı, insan hakları savunucusu 'Aziz' lakaplı Bono'nun Facebook'a sızan fotoğrafları İngiliz basınının tartışma konusu oldu.

Andrea Feick ve Hannah Emerson isimli genç kızlar, Bono'yle çekilen samimi fotoğraflarını Facebook sayfalarına taşıdı.

Dünyanın önde gelen müzik gruplarından U2'nun vokali Bono, müziğiyle olduğu kadar insan haklarının da savunucusu olarak adından sık sık söz ettiren bir isim.

Afrika'da açlıkla ve AIDS'le mücadelenin de yine önemli isimlerinden biri olan Bono'nun geçtiğimiz ay 25 milyon dolarlık yatıyla Fransa'nın güneyinde, müzisyen arkadaşı Simon Carnody ile yaptığı tatil sırasında iki Amerikalı modelle çekilen fotoğrafları, Facebook'a kızlar tarafından sızdırılınca, Bono hayranları neyle karşı karşıya kaldıklarını anlayamadı.

Fotoğraflarda oldukça samimi oldukları gözlenen iki genç kız ve Bono'nun fotoğraflarını internet sitesine koyanların isimlerinin ise 19 yaşındaki Andrea Feick ve Hannah Emerson olan aynı kızlar olduğu ortaya çıktı.

Eşine olan bağlılığıyla da bilinen Bono'nun şimdi başı bu fotoğraflarla dertte. İngiliz basınından Daily Mail gazetesinin internet sayfası, "Aziz Bono'nun karısı şarkıcının iki kızla yaptığı bu partiye ne diyecek?" başlığıyla haberi manşetten verdi.

Gazeteport
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 10:20:36
Güncelleme :27 Ekim 2008 Pazartesi 10:46:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?