31
Mayıs
2024
Cuma
MAGAZİN

Boşanma davası açtı iddiası

Yeni Şafak gazetesinden Adnan Sökmen'in haberine göre Ergen; eşi Erdoğan'dan boşanmak için dava açtı. Sanatçının avukatı yaptığı açıklamada 'şiddetli geçimsizlik' nedeniyle boşanma dilekçesini dün Kadıköy 2. Aile Mahkemesi'ne verdiğini söyledi.

Gülben Ergen, Atlas adlı bebeğini dünyaya getirdikten sonra bir süre müzik dünyasından uzak kalmıştı.

Ergen kısa bir süre önce çıkardığı yeni albümüyle piyasaya hızlı bir dönüş yapmıştı.

Sanatçı, eşiyle zor günler geçirdikleri yolundaki iddiaları, “Çok şükür, örnek bir evliliğim var. Çocuğumla, yeni çıkan albümümle ve başarılı sanat hayatımla çok mutluyum” diye yalanlamıştı.

GÜLBEN ERGEN'DEN CEVAP

Bugün sabah saatlerinde magazin gündemine bomba gibi düşen boşanma haberine Gülben Ergen cephesinden yanıt geldi. İşte Gülben Ergen ve eşi Mustafa Erdoğan'ın ortak imzasıyla yayın kuruluşlarına gönderdiği yazılı açıklama:

"Basın, medya ve kamu oyunun dikkatine; Bugün, Yeni Şafak gazetesinde Adnan Sökmen imzası ile "Gülben Ergen, eşi Mustafa Erdoğan'a boşanma davası açtı..." şeklinde tamamen asılsız; gerçek dışı bir haber yayınlamıştır. Bu asılsız haberi yayınlayan Yeni Şafak gazetesi ve Adnan Sökmen isimli muhabir hakkında gerekli yasal işlemler derhal başlatılacaktır.

Evliliğimiz ve aile yaşantımız, oğlumuz ile birlikte son derece keyifli, mutlu ve huzurlu şekilde devam etmektedir. "Boşanacağımız" yönündeki haberler ve söylentiler tamamen asılsızdır; gerçek dışıdır. Basın, medya ve kamu oyunun bilgilerine sunarız. Saygılarımızla...

Gülben Ergen Erdoğan- Mustafa Erdoğan"

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2008 Cumartesi 17:02:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?