28
Mayıs
2024
Salı
MAGAZİN

Brad Pitt, hamile sevgilisi Angelina Jolie'yi terk etti

Ünlü aktör Brad Pitt'in, 7.5 aylık hamile sevgilisi Angelina Jolie'yi haftalar önce terk ettiği ileri sürüldü.

ABD'de yayınlanan Star Dergisi'nin haberine göre; Angelina, evlilik tarihleriyle yeterince ilgilenmiyor ve Brad'i çok üzüyor. Sonunda Brad'i ayrılığa iten bu durum, aslında tek sebep değil.

Araştırma sonuçları, Brad ve Angelina'nın kedi-köpek gibi sürekli kavga ettiğini söylüyor. Tartışmaların; Angelina'nın uçak yolculuğuna devam etmesi, zayıflığı ve bebeğin nerede doğacağı üzerine olduğu söyleniyor.

Star Dergisi' ne konuşan Pitt'in ailesi, "Brad, yalnız uyuyor. Çünkü Angelina O'nu kovmuş" açıklamasında bulundu.

Çiftin aylığına 50 bin dolar ödediği Paris'teki apartman dairesinin oturma odasında, kanepede uyuyan Pitt, "Angelina, uyumaya çalışırken yanında olmama dayanamıyor. Çünkü çok tedirgin" sözleriyle ailesinin açıklamalarını doğruladı.

Son haftalarda tartışmaların şiddetlendiğini söyleyen Pitt, ilişkiyi bitiren iki büyük sebebi, Los Angeles'a dönmek istemesi ve Angela'yla ortak hislerinin eksikliğini duymaya başlaması olarak ifade etti.

Brad'in Amerika özlemini Angelina'nın paylaşmaması ve Brad'i kırıcı davranışlarda bulunur hale gelmesi de çiftin ayrılık sebepleri olarak gösteriliyor.

Brad'in, bebeğin doğumundan sonra 'Angelina Avrupa'da kalmaya karar verse bile' evine döneceğini söylediğini iddia eden arkadaşı, "Eğer ayrılırlarsa ve Angelina çocuğu alırsa, Brad'in kalbi çok kırılır. Bu, Brad'in asla istemeyeceği bir şey" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2006 Cuma 17:59:14
Güncelleme :7 Nisan 2006 Cuma 18:04:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?