28
Mayıs
2024
Salı
MAGAZİN

Britney ikinci kez boşanıyor

Amerikalı ünlü şarkıcı Britney Spears, ikinci kez boşanıyor. Spears, dansçı eşi Kevin Federline ile olan 2 yıllık evliliğini sonlandırmak için Pazartesi günü Los Angeles Yüksek Mahkemesi'ne başvurarak, gerekli boşanma evraklarını doldurdu. 

Ekim ayında, evliliklerinin ikinci yılını dolduran ünlü şarkıcı Britney Spears ile dansçı eşi Kevin Federline boşanıyor. yaşında ve 2 aylık olmak üzere iki oğulları bulunan çiftin Pazartesi günü boşanmak üzere Los Angeles Yüksek Mahkemesi'ne başvuruda bulundukları bildirildi. Spears, daha önce de çocukluk arkadaşı Jason Alexander ile evlenmiş ve evliliğinin üzerinden 55 saat geçtiğinde boşanma davası açmış ve 8 ay sonra da Kevin Federline ile evlenmişti. Spears, boşanma gerekçesi olarak evraklarda şiddetli geçimsizlik nedenini belirtti. 

Spears, 1999 yılında çıkardığı ilk albümü "Baby one more Time" ile büyük bir başarı yakalayarak dünya çapında 60 milyonun üzerinde satış grafiği yakalamış, aynı başarıyı 2000 yılında çıkardığı "Ooops. I did it Again" ile sürdürmüştü. 

Forbes Dergisi'nde açıklana verilere göre, 2004 yılındaki serveti 64 milyon pound olan Britney, Federline ile evlilik anlaşması yaparak, servetini koruma altına almıştı. Boşanma davasını açtığı akşam bir televizyon programına katılan 24 yaşındaki şarkıcı, doğumdan sonraki zayıf hali ile dikkat çekmiş ancak, boşanacaklarına dair tek kelime etmemişti. 

Çiftin boşanma evrakları basına sızdığı için, bugün yayınlanan bir çok gazete bu belgelere sayfalarında yer verdi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2006 Çarşamba 09:54:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?