15
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Bu adam zır deli!

Kanal D'de yayınlanan "Dobra Dobra Yaz" programına telefonla bağlanan ünlü manken Didem Erol, "Akın Büyükoğlu, zırdeli bir adam, ruh hastası" dedi.


"RULET Operasyonu kapsamında tutuklanan Tuğba Özay ve eski sevgilisi Akın Büyükoğlu hakkında ilginç açıklamalar yapıldı. Önceki akşam ekrana gelen "Dobra Dobra Yaz" programının sunucusu Müge Anlı'ya cep telefonundan mesaj atan Akın Büyükoğlu'nun eski sevgilisi ünlü manken Didem Erol, Büyükoğlu tarafından tehdit edildiği iddia etti. “Akın Büyükoğlu’nun eski kız arkadaşıyım. Akın Bey beni de tehdit etti. O ruh hastası, zırdeli bir adam. Bir gece kulübünde bana selam verdiği için Ralf Tezman’ı vurdurmaya kalktı” dedi.

Müge Anlı'nın da, Tuğba Özay'ın bir kaç ay önce kulak zarlarının patlamasına Akın Büyükoğlu'ndan yediği dayağın neden olduğu haberini aldığını söylemesiyle devam eden program, Özay'ın menajeri Kadir Şen'in açıklamalarıyla daha da hareketlendi. Şen, "Biz kaç seferdir seyahatlerimizi kara yoluyla yapmak zorunda kaldık.Çünkü Akın Büyükoğlu havaalanında körüğe kadar gelip ciddi anlamda gerginlik yaratıyordu. En son bir organizasyonumuza geldi. Vatandaşın bir tanesi yaklaşıp 'Tuğba Abla, hoşgeldin dediği için sinirlendi, şişeyi kaptığı gibi çocuğun başına geçirecekti. Ben kolunu zor zaptettim. Siyaset dergisinin galasında da insanların içinde tekme sallamaya kalkıştı. Kolundan tutup, 'sen yemeğe gidemezsin' dedi. Tuğba’nın sessiz kalmasının nedeni, insanların içinde rezil olmamak içindir. Bu işi rezil olmadan nasıl bitiririm derdindeydi” açıklamalarını yaptı.

Bu arada programın bir diğer konuğu Akın Büyükoğlu’nun teyzesi Ahu Tuğba ile menajer Kadir Şen arasında gergin anlar da yaşandı.

Kelebek
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2007 Cuma 18:29:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?