22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Bu bir haksızlık ben de anneyim

Tuna Kiremitçi'den, eski eşi ve oğlunun fotoğraflarını çektiği için ayrıldığı iddia edilen İclal Aydın, konuştu.

Tuna Kiremitçi'den, bir fotoğraf sergisi için eski eşi ve oğlunun fotoğraflarını çekmesi nedeniyle ayrıldığı iddia edilen İclal Aydın, Kelebek'e konuştu. Aydın, "Bana haksızlık yapılıyor. Herkes anne de ben değil miyim" dedi.

İddialara cevap verdi
Anneyiz.biz dergisinin düzenlediği ve babaların gözünden annelerin anlatıldığı bir sergi için Tuna Kiremitçi'nin de eski eşi Yasemin ile üç yaşındaki oğlu Can'ın fotoğraflarını çekmesinin, geçen yıl evlendiği İclal Aydın'ı kırdığı iddia edilmişti. Hatta çiftin bu yüzden ayrılmaya karar verdiği konuşuluyordu. İclal Aydın, bu iddialar üzerine suskunluğunu bozdu.

Sustukça üzerime geliniyor
5 ay önce evlendiği Tuna Kiremitçi ile boşanmak üzere mahkemelik olan Aydın, "Haberi okuyunca kahroldum. Yaşadığım üzüntüyü anlatamam" dedi. Ardından da kendisine haksızlık yapıldığını ileri sürdü: "Tuna'nın kariyerine saygımdan dolayı susuyorum. Ama ben sustukça üzerime geliniyor. Bu ilişkinin başından beri bana haksızlık yapılıyor."

Fotoğrafları sabah gördüm
İclal Aydın, böyle bir sebeple sorun yaratmasının mümkün olmadığını da belirtti: "Ben de bir anneyim, öyle şey olabilir mi? 4.5 yaşında bir kızım var. Onun sağlıklı büyümesi için eski eşimin karısıyla oturup çay içen, konuşan biri olarak, Tuna'ya nasıl farklı davranabilirim? Herkes anne de ben değil miyim? Bu fotoğraflardan haberim bile yoktu, sabah gördüm."


Sema DENKER/kelebek
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2007 Salı 11:08:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?