19
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

Bu final yakışmadı!

Avrupa Yakası'na bu final yakıştı mı?

Dün akşam Avrupa Yakası'nın final bölümünü izlemek isteyenler büyük hayal kırıklığına uğradı!

Bir televizyon klasiği olmayı başaran ancak son aylarda iyiden iyiye kan kaybeden Avrupa Yakası, son bölümünde güldürmek için çok çaba harcadı fakat başaramadı! Yine de Avrupa Yakası akıllarda son altı yılın en iyi komedi dizisi olarak kalmayı başaracak gibi görünüyor.

Bugüne kadar bir çok ismi üne kavuşturan dizi dün akşam da birbirinden ünlü simaları bir araya getirdi. Son bölümünde eski günlerin hatırına son bir hamleyle, güldürmek için elinden geleni yapsa da başarıya ulaşamadı. Osman'ın tutuklanma sahnesi ise kelimenin tam anlamıyla senaryo faciasıydı!

İşte dün akşam Avrupa Yakası'nda yaşananlar!

Avrupa Yakası, dün akşam ekrana gelen final bölümünde ünlü konukları ağırladı. Cem Davran, Tamer Karadağlı, Emel Sayın, Melis Birkan diziye renk katarken geceyi Cem Yılmaz ile Burhan'ın esprileri kurtardı.

Televizyongazetesi'nin haberine göre Tamer Karadağlı, dizinin gazete büfesinin olduğu meşhur sokağında bir dilenci rolünde izleyenlerin karşısına çıktı. Dizinin son karelerinde Karadağlı'nın sivil polis olduğu ve Osman Koçararslanlı'yı yakalamak için bu kılığa girdiği anlaşıldı.

CEM YILMAZ GECEYİ KURTARDI

Cem Yılmaz da dizide kendi ismiyle ancak 'kasıntı' bir ünlü edasıyla yer aldı. Hamile olmasına rağmen işini aksatmadan ve aynı titizlikle sürdüreceğini göstermek isteyen Aslı, Cem Yılmaz'dan röportaj için randevu alır. Yılmaz ile kafede röportaj yapmaktan vazgeçen Aslı, ünlü şovmeni eve getirir. Burhan, AROG'un korsanını izlemeye kalkıştığı anda Cem Yılmaz'ın köşede oturduğunu görünce çok şaşırır.

Dizinin bundan sonraki bölümünde, Burhan ve Cem yılmaz arasındaki sohbet, ekran başında izleyenleri hayli güldürdü. Burhan'ın kendi üslubuyla yaptığı espriler, "Kaç para götürdün AROG'tan" gibi patavatsız soruları ve davranışları izleyenleri kahkahaya boğdu.

Burhan kişiliği, Cem Yılmaz karakterinin üstüne çıkınca, durum da hayli komikleşti. Bu arada AROG'un korsanını imzalatmaya çalışan Burhan'ın bu tavrı üzerine Cem Yılmaz, Avrupa Yakası'ndan bir kez daha korsana karşı tavrını da sert bir şekilde ortaya koymuş oldu. Burhan'ın "Seni yukarıya çıkardığımız gibi indirmesini de biliriz. Televizyondaki gibi değilsin sen hiç" şeklindeki sert çıkışları, Gülse Birsel'in kıvrak kalemiyle, halk arasında ünlülere klişe bakışın üstünü çizmekteydi. Tabi, bambaşka bir Cem Yılmaz portresi çizen ünlü şovmen, Burhan'ın bu çıkışlarına dayanamayarak röportaj yapmadan evi terketti. İkili arasındaki diyaloglar, izleyenleri ekran başında kahkahalara boğdu


 

 

Milliyet
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2009 Perşembe 12:52:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
EMRE AYDIN IP: 78.188.80.xxx Tarih : 29.06.2009 12:38:06

İZLEDİĞİM TEK DİZİ VARDI. O DA BİTTİ. :(