22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Bu kadarına da pes!

Rekabetin böylesi görülmedi. Miss Universe güzellik yarışmasında ülkesini temsil etmeye hazırlanan Porto Rikolu genç kızın elbisesine ve makyaj malzemelerine karabiber spreyi sıkılınca bakın neler oldu.
Bu kadarına da pes !
San Juan kentinde düzenlenen güzellik yarışmasında yaşanan olaylar bu tür yarışmalardaki acımasız rekabeti bir kez daha gözler önüne serdi.

Yarışmacılardan Ingrid Marie Rivera, henüz kimliği bilinmeyen rakiplerinin karabiber spreyli "saldırısına" uğradı.

Elbisesini giyip makyajını yaptığında vücudunda alerjik reaksiyonlar oluşan Rivera önce buna bir anlam veremedi. Yüzü ve vücudunda birdenbire ortaya çıkan kızarıklıkları ortadan kaldırmak için jüri karşısına çıkmadan önce buzla kompres yapan gneç kız zor anlar yaşadı. 

Ancak aynı olay ikinci kez tekrarlanınca Ingred Marie Rivera'nın sözcüsü Harold Rosario, genç kızın elbisesine ve makyaj malzemelerine test yapılmasını istedi.

Yapılan testler sonucunda Rivera'nın elbisesine ve kozmetik malzemelerine karabiber spreyi sıkıldığı, ortaya çıktı.

Genç kızın sözcüsü "Kızarıklıklar ilk ortaya çıktığında bunu bir alerjik reaksiyon sandık. Ama aynı olay ikinci kez tekrarlanınca bunun bir tesadüf olamayacağına ve araştırılması gerektiğine karar verdik" dedi.

Yarışmanın organizatörleri bu olaydan sorumlu olan kişinin en kısa zamanda ortaya çıkarılması için ellerinden geleni yapacaklarırı söyledi. 

Düzenlenen bu saldırılara karşın Ingrid Marie Rivera, 29 rakibini geride bırakarak yarışmada birinci olmayı başardı.

Genç kız Kainat Güzeli yarışmasında ülkesi Porto Riko'yu temsil edecek.  

Hürriyet
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2007 Salı 12:34:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?