15
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Bülent Ersoy, Armağan'la buluştu

Eşi Armağan Uzun tarafından aldatılan Türk Müziği'nin divası Bülent Ersoy, gizlice İzmir'e kocasının yanına geldi.

İzmir'in Sahilevleri semtinde eşi Armağan Uzun'un Pelin Taşçı ile samimi görüntülerinin gazete ve televizyonlarda yer almasından 48 saat sonra İstanbul'daki evinden gizlice çıkarak tek başına İzmir'e gelen Bülent Ersoy, sessizliği korudu.

Türk Hava Yolları'nın İstanbul İzmir seferini yapan TK 340 sefer sayılı uçağıyla saat 21.00'de İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na gelen Ersoy, olaydan sonra ilk kez kendini karşılayan Doğan Haber Ajansı muhabirlerinin sorularını yanıtlamazken, oldukça keyifli olduğu gözlendi.

Ersoy, sol elindeki alyansı, beyaz renkteki takımı, omzunu açıkta bırakan kıyafeti ve kırmızı ayakkabılarıyla dikkat çekti. Ersoy uçaktan küçük bir el çantasıyla inerken sürekli gülümseyerek oldukça neşeli göründü. Ersoy, alanda bindiği taksiyle peşindeki DHA muhabirlerini atlatmaya çalıştıysa da başarılı olamadı. Bülent Ersoy, Yeşilyurt'ta Armağan Uzun'un teyzesinin evine gitti. Ersoy, eve girerken mahalle halkı büyük ilgi gösterdi. Ersoy'un İzmir'e geldiğinden haberi olmayan Armağan Uzun ise Güzelyalı'daki bir kafede otururken evdeki yakınlarından gelen telefon ile apar topar Ersoy'un yanına gitti.

DHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2007 Çarşamba 10:17:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?