16
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

Bülent Ersoy evlendi...

Türk Sanat Müziği sanatçısı Bülent Ersoy, bir süre önce Star Tv'de jüri üyeliğini yaptığı ‘Popstar Alaturka Yarışması’ yarışmacılarından Armağan Uzun ile evlendi.


Popstar Alaturka yarışmasında tanışarak birbirlerini sevdiklerini her fırsatta söyleyen çift, bir süre önce de nişanlandıklarını açıklamıştı. Bülent Ersoy, dün gece sürpriz bir kararla nişanlısı Armağan Uzun ile evlendi. Çift nikahını Çeşme limanından kiraladıkları bir tekneyle denize açıldıktan sonra kıydı.


‘Çeşme Prensesi’ adlı tekneyle sadece yakın dostlarıyla denize açılan Bülent Ersoy ve nişanlısı Armağan Uzun, sürpriz bir gelişmeyle evlendi. Gelinlik ve damatlığı bindikleri teknede giydikleri belirtilen çiftin nikahını, Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'un kıydığı bildirildi.


Nikahtan sonra çiftin dans ettiği ve Armağan'nın, Ersoy'u anlından öptüğü öğrenildi. 07.07.07'nin uğuruna da kapıldığı belirtilen çiftin, bir sürpriz yaparak nikah tarihini özellikle bugüne aldırdığı belirtildi.

Müzikli-yemekli gecede, davetlilerin genellikle Armağan Uzun'un akrabaları olduğu kaydedilirken, Bülent Ersoy'un yakın arkadaşı Çeşmeli şarkıcı Kurtul Akın da bu gecelerinde çifti yalnız bırakmadı.


Öte yandan Çeşme'yi çok sevdiği bilinen Bülent Ersoy'un, Çeşme'de yazlık ev arayışı içerisinde olduğu da öğrenildi.

Cesur Sert/DHA/hürriyet
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2007 Pazar 11:23:30
Güncelleme :8 Temmuz 2007 Pazar 15:22:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?