28
Mayıs
2024
Salı
MAGAZİN

Burcu Güneş'e 'köpek' davası

Şarkıcı Burcu Güneş, apartman komşusunun köpeği yüzünden kavga edince hakkında dava açıldı.

Komşusunun, köpeğini başıboş bırakması nedeniyle çıkan tartışmada annesi Bige Özkan'la birlikte "Köyüne git. Seni bu siteden attıracağım" dediği iddia edilen Güneş ve annesi Özkan hakkında "hakaret" suçundan 2 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, şarkıcı Burcu Güneş ve annesi 09 Ekim 2005 tarihinde oturdukları Ulus Kamer Sitesi'nde, komşuları Ülkü Sekban'ın köpeğini sitenin bahçesinde başı boş bırakmasına tepki gösterdikleri anlatılıyor.

Burcu Güneş ve annesinin Ülkü Sekban'a hitaben, "Köyüne git. Seni bu siteden attıracağım" diye bağırdıkları belirtilen iddianamede, köpeğin bahçede dolaşmasına tepki gösteren komşulardan Tufan Taş da tartışmaya katılarak, "Seni burada yaşatmayacağım. Seni öldüreceğiz" diyerek Sekban'ı tehdit ettikleri söyleniyor.

 Ülkü Sekban da Burcu Güneş, Bige Özkan ve Tufan Taş'a hitaben, "Sizi burada yaşatmayacağım" diyerek hepsini tehdit ettiği iddianamede belirtiliyor. İddianamede, Burcu Güneş ve annesi Bige Özkan'ın "mağdur şüpheli" sıfatıyla "hakaret" suçundan 2 yıl 4'er aya kadar hapisleri istendi.

Tufan Taş'ın "tehdit" suçundan 2 yıla kadar hapsi öngörülen iddianamede, "müşteki şüpheli" sıfatıyla yer alan Ülkü Sekban'ın ise 3 kişiyi tehdit etmesi nedeniyle 6 yıla kadar hapsi istendi.
Davanın görülmesine önümüzdeki günlerde İstanbul 2. Sulh Ceza Mahkemesi'nde başlanılacak.

.
Yayın Tarihi : 31 Mart 2006 Cuma 15:51:17
Güncelleme :31 Mart 2006 Cuma 15:59:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?