20
Mayıs
2024
Pazertesi
MAGAZİN

Bütün gözler 'Sawyer'in üstünde

Lost dizisinin 'Sawyer' rolüyle tanınan ünlü aktörü Josh Holloway, geldiği İstanbul'da ayağının tozuyla çekim setine geçerek reklam filmi çekimlerine başladı.

Sawyer'in partneri ise Litvanya asıllı güzel Ingrida Kraus oldu.


Lost dizisindeki Sawyer karakteriyle milyonların hayranlığını kazanan Josh Holloway, gece yarısı Atatürk Havalimanı'na geldi. Kalacağı otele İstanbul'u izleyerek ulaşan Holloway, gece yatmadan önce boğazda yürüdüğü sırada eşine telefon ederek gördüğü manzarayı anlattı. Burada uzun süre boğazı izleyen Holloway, sabah erken saatlerde uyanarak gece hayran kaldığı boğazı tekrar seyre daldı. Yakışıklı aktör, "İstanbul çok güzel bir kent. İstanbul'u daha iyi tanımalıyım" dedi. Kaldığı otelde geleneksel Türk kahvaltısı ikramı yapıldığını ve bundan çok memnun kaldığını belirten Holloway, gazetelerde yer alan haberlerini görünce şaşırdı. Gördüğü ilgiden mutlu olduğunu dile getiren Holloway, hakkında çıkan tüm haberlerin kendisine bir dosyada iletilmesini isteyerek, "Karıma götüreceğim" dedi.


Holloway, daha sonra otelinden Magnum dondurma reklamlarının çekim setine geçti. Senaryo gereği kırmızı kıyafetli genç bir kızı taşıyacak olan ünlü aktörün partneri ise, Litvanya asıllı güzel 27 yaşındaki Ingrida Kraus oldu. Oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Kraus, Josh Holloway'le birlikte Magnum Double reklam filminde "Haz var dahası var" diye seslenecek. Kraus, daha önce Guess, Triumph ve Paul & Shark gibi ünlü markaların reklamlarında rol almıştı. Elizabeth Hurley ve Eva Longoria'dan sonra Magnum reklamlarındaki başarısıyla adından sıkça söz ettirecek olan Ingrida Kraus, sahilde çekilen reklam filminden oldukça keyif aldığını söyledi.
Öte yandan, Josh Holloway'in Cumartesi günü Magnum Double medya toplantısına katılarak, basın mensuplarının sorularını yanıtlayacağı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2008 Cuma 02:27:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?