15
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Cem'in borcu isyan ettirdi

Cem Özer'in sürprizi ile 2.5 yıl önce evlenen, Osman Nejat adını verdikleri bir de erkek çocukları olan Nurgül Yeşilçay ile Cem Özer'in evliliğinde bugünlerde kara bulutlar dolaşıyor.

Her evlilikte olduğu gibi zaman zaman tartışan çiftin, bugünlerde çok sık kavga ettikleri herkesin dilinde.

İddiaya göre çift, önceki gece Bebek'te oturdukları evde şiddetli bir tartışma yaşadı. Yeşilçay'ın, Cem Özer'in borçları yüzünden oldukça öfkeli olduğu da gelen haberler arasında.

Evden hemen git


Çiftin yakın çevresinden alınan bilgiye göre, Cem Özer'in bindikleri motosiklete kadar birçok yere borcu olmasından dolayı oldukça sıkıntılı günler geçiren Yeşilçay, bu borçların nasıl ödeneceği hakkında eşiyle tartıştı. Çift, gece yarısı birbirlerine seslerini yükseltinci Yeşilçay, Özer'in evden gitmesini istedi. Tartışmanın daha fazla uzamasını istemeyen Cem Özer, hava almak amacıyla evden dışarı çıkarak Bebek sahilinde dolaşmaya başladı. Ünlü şovmenin sonrasında evine dönüp dönmediği ise merak ediliyor.

KELEBEK
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2007 Cuma 09:22:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
NurettinDicleli IP: 88.248.48.xxx Tarih : 13.08.2008 16:49:52

Cem Özer tanıdığım kadarıyla işini düzgün yapan biri, insanların hayatlarında fırtınalı dönemler olabilir. Önemli olan art niyet taşımamaları ki onun böyle biri olması muhtemel görünmüyor. Allah yardımcısı olsun kimin sıkıntısı yokki. Mutlulukları daim olsun.