22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Ceyla Gölcüklü'ye Çeşme dayağı

10 yıl evli kaldığı petrolcü eşi Şery Şahnavaz'dan boşanınca 140 trilyonluk bir servetin sahibi olduğu iddia edilen İstanbul sosyetesinin ünlü siması Ceyla Gölcüklü, dün Çeşme Sheraton Otel'de dayak yedi.


Ceyla Gölcüklü, annesiyle birlikte tatil yapmak için gittiği Çeşme Sheraton Otel'de dayak yedi. İddiaya göre Gölcüklü, dün öğle saatlerinde otelin havuzbaşında oturduğu sırada yan masadan kendisine laf atıldı. Gölcüklü'ye saldıran grup içinden bir kadının, "Nedir ulan senden çektiğimiz" sözleriyle başlayan, yine grup içindeki bir adamın, "Defol git buradan" sözleriyle alevlenen tartışmada Ceyla Gölcüklü ve annesi, otelin havuzbaşında, otelde kalanların şaşkın bakışları arasında dayak yedi.

Gölcüklü'nün, "Can güvenliğim tehlikede, ben bu otele para verdim, beni korumak zorundasınız. Otelinizde mafya var" diyerek güvenlik görevlilerini yardıma çağırdı.

Ünlü sosyetik güzel, güvenlik gelene kadar darp edildi. İki grup birbirlerinden şikayetçi olmak için gittikleri Çeşme'deki polis merkezinin kapısında anlaşarak içeri girmediler.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2007 Perşembe 07:32:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?