19
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

Çiğdem Uygur kardeşleriyle birbirine girdi

Tiyatrocu Behzat Uygur'un eşi Çiğdem Uygur kardeşleriyle birbirine girdi. Ağabeyi, Uygur'un evine baskın yapıp miras kalan arabaları istedi.

Tiyatrocu Behzat Uygur'un eşi Çiğdem Uygur, bir yıl önce evinde öldürülmüş olarak bulunan babası Hüseyin Güler'in 7 milyon YTL'lik mirası yüzünden kardeşleriyle karakolluk oldu. Babasının sahibi olduğu Gökkuşağı Kimya Sanayi şirketindeki hisselerini bir süre önce mirasa karşılık kardeşi Muharrem Güler'e devreden Çiğdem Uygur fabrikaya ait arabaları ise kendi için saklamıştı. Bunun üzerine Muharrem Güler, kardeşi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu ancak arabaları geri almayı başaramayınca bu kez avukatı ile birlikte kardeşi ÇiğdemUygur'un Acarkent'deki evine önceki gün ani baskın yaptı.

ARABALARI VERMEDİ
Karşısında Muharrem Güler ve avukatını gören Çiğdem Uygur sinir krizi geçirdi. Ağabeyi ve beraberindeki avukatıyla tartışmaya başlayan Uygur, Güler'e hakaretlerde bulunarak arabaları vermeyeceğini söyledi ve daha sonra evini terk etti. Bunun üzerine Muharrem Güler jandarmaya giderek kardeşinden şikayetçi oldu. Şikayeti değerlendiren jandarma ekipleri çekicilerle giderek Uygur'un evindeki araçları aldı. Hakkında şikayet bulunan Çiğdem Uygur da ifade vermek üzere Beykoz Karakolu'na çağrıldı, gece23:00 sularında ifadesini verdikten sonra evine döndü. Kardeşinin kendisine saygısızca davrandığını belirten Muharrem Güler, "Miras paylaşımına göre fabrika ve fabrikaya ait arabalar benimle birlikte üç erkek kardeşimin oldu. Ama kendisi sadece fabrikayı bize verdi. Arabaları ise vermek istemiyor. Babamın üzerine olan evler de onun oldu. Bu miras kavgası kolay kolay bitmez. Kardeşlerimizden biri cezaevinde. O cezaevinden çıktıktan sonra her şey daha da çok büyüyecek" diye konuştu.

Sabah/Gülşen Yüksel
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2006 Pazar 11:24:34
Güncelleme :22 Ocak 2006 Pazar 17:24:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?