20
Mayıs
2024
Pazertesi
MAGAZİN

Coşkun bir sevinç duyuyorum

TÜRKİYE’Yİ 2009 yılında yapılacak Eurovision şarkı yarışmasında temsil edecek olan Hadise, Radyo Televizyon Dergisi’nin Kasım sayısına ilginç açıklamalarda bulundu:

* Koltuklarımıza kurulmuş Eurovision oylamasını beklemek bizim ailede bir gelenekti. Çaylarımızı yanımıza alır heyecanla annemle birbirimize sarılarak beklerdik. Hatta Eurovizyon’un kitabını bile okumuştum. Şimdi 3 dakika şarkı söyleyeceğim ve Türkiye’yi temsil edeceğim. Nasıl bir duygu Allah’ım. Bakın yine sakinlikten çoşkunluğa geçtim. Haydi Allah’ım haydi! Biliyorum Eurovizyon’a gideceğim. Ama hala inanamıyorum hakikaten gidecek miyim? Bazen bunu hissedemiyorum bazen de coşkun bir sevinç duyuyorum. Çıldırıyorum.

* Eurovision sahnesinde kendimi çok hayal ettim. Çünkü ben evde tarak, bardak ne varsa mikrofon olarak kullanıp şarkı söyleyen bir çocuktum.

* Sonuçla ilgili korkularım oluyor. Şimdilik ön elemeleri düşünüyorum. Kendime güvenim tam. Çok kötü bir sonuç alırsam kader ya da kısmet derim. Ancak Türkiye adına üzülürüm.

* Ben de birçok insan gibi bu yarışmada verilen oyların politik olduğunu kabul ediyorum. Bunu sadece ben değil hemen herkes söylüyor. Bu yıl politik olmamasını dilerim. Özellikle Belçika’dan tam puan istiyorum.

* Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca ve Flemenkçe biliyorum. Pazarlama bölümünde yüksek okul okudum. Şarkı dilini açıklayamam. Ekibim var TRT var. Ama İngilizce çok rahat şarkı söylüyorum.

Kendimi bildim bileli şarkı söylüyorum

GÜNLERCE ayna karşısında elimde şise, kutu kalem şarkı söyledim. Birkaç şarkıdan sonra kıyafet değiştirir makyaj yapardım. Yani çocukluktan itibaren hayallerim var... Hiç kimseyle polemiğe girmedim, girmeyeceğim. Polemikten beslenen sanatçıları biliyoruz. Müzik ve dans ile anılmak istiyorum. Türk kızı olarak değişik başarılar elde etmek gelecek hedeflerim diyebilirim. Çok çalışıyorum ve çalışmalarımı hakikaten profesyonel bir ekiple de takviye ediyorum. Bir Türk kızının dünyaya açılmaması için hiçbir sebep yok.

Beyaz’la da Okan’la da birlikte olmadım

BEN kimselere laf atmayınca kimselerle görünmeyince üzerime basın tarafından iftira atıldı. Yok Beyaz yok Okan yok başka şeyler. Hepsi yalandı. Benim şimdiye kadar hiçbir özelimi kimseler bilemez. Basın ben sustukça yazdı. Ama maalesef yalan yazıldı. Türkiye’de yaşamıyorum, bu yüzden de iftiraları okumuyorum mesafe koymam beni koruyor adeta. Bildiğim bir söz var: Kimse için uykumu bozamam!

Vatan
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2008 Pazar 17:26:45
Güncelleme :2 Kasım 2008 Pazar 17:41:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?