16
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

Dansöz sahneleri için özel anlaşma

"Kabadayı" filminde rol gereği dansöz kıyafeti giymek zorunda kalan Kenan İmirzalıoğlu, özel anlaşma yaptı.

"Kabadayı" filminde rol gereği dansöz kıyafeti giymek zorunda kalan Kenan İmirzalıoğlu, bu sahnelerin çekimleri için yapımcı firma ile özel anlaşma yaptı. 

Yapılan anlaşma gereği bu sahnelerin fotoğrafları çekilmezken, İmirzalıoğlu gelecek eleştirilere de şimdiden yanıt verdi: "Bir karizmam varsa, o fotoğraflarla çezilmez." Başrollerini Şener Şen, Kenan İmirzalıoğlu, İsmail Hacıoğlu, Rasim Öztekin ve Aslı Tandoğan'ın paylaştığı "Kabadayı" filminin galası önceki akşam İstinye Park AFM Sinemaları'nda yapıldı. Senaryosunu Yavuz Turgul'un yazdığı, Ömer Vargı'nın yönettiği filmde Kenan İmirzalıoğlu bir mafya babasını, Şener Şen ise eski bir kabadayıyı canlandırıyor. Sevdiği kızı geri alabilmek için kabadayı ile karşı karşıya gelen mafya babası Kenan İmirzalıoğlu, filmde rol gereği dansöz kıyafeti giymek zorunda kaldı. İmirzalıoğlu'nun bu sahnenin çekimi için yapımcı firma ile özel bir anlaşma yaptığı öğrenildi. Dansöz kıyafeti giydiği sahnelerin basında yer almaması için fotoğraflanmasını özellikle istemeyen genç oyuncu, bunun için yapım şirketiyle ciddi bir anlaşma yaptı. Film galasında basın mensuplarının bu sahneyle ilgili sorularına da soğukkanlılık ile yanıtlayan Kenan İmirzalıoğlu, "O fotoğraflarla bir karizmam varsa çizilmez. Ben oyunculuğu bir meyve sepeti olarak düşünürsek, ben o meyvelerin hepsinin tadına bakmaktan yanayım. Daha önümüzde uzun yıllar var. Her rol karşımıza çıkabilir" diye konuştu.

"Kabadayı"da genç oyuncu Aslı Tandoğan ile tutkulu bir aşk yaşayan Kenan İmirzalıoğlu, "Aslı çok yetenekli, başarılı bir oyuncu" dedi. 

Şener Şen'in bir kabadayıyı canlandırdığı film, 14 aralık'ta vizyona giriyor.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2007 Çarşamba 13:04:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?