22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Deco hayatının faulünü yaptı!

Barcelona'nın Portekizli yıldızı Anderson Luis de Souza (Deco), geceliği 1000 sterline hayat kadınları ile seks yaparken kameralara yakalandı.

Üç hafta önce (6 Şubat) Londra'daki Arsenal Emirates Stadı'nda Portekiz ile Brezilya arasında oynanan ve 2-0 Portekiz'in galibiyetiyle sonuçlanan maçın ardından yıldız futbolcu ve 7 arkadaşı galibiyeti kutlamak için bir gece kulübüne gitti. Kensington'da bulunan Beauchamp Place adlı gece kulübünde şampanyalar patlatılarak başlayan kutlamaya, 10 dakika sonra telefonla çağrılan hayat kadınları da katıldı (Biri Çinli, biri esmer, ikisi şarışın). Deco ve arkadaşları, önce hayat kadınlarının striptiz gösterisini izledi. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise arka bölümüdeki odalardan birisine geçen Deco, geceliği 1000 sterline hayat kadını ile birlikte oldu. Daha sonra takım arkadaşları ve diğer kadınların da katılımıyla olay seks partisine dönüştü. Ancak yıldız futbolcuyu bekleyen bir süpriz vardı. Odadaki kamera, olan biteni olduğu gibi kaydetti ve olay haber olunca kızılca kıyamet koptu.

News of the World'ün haberine göre yaşananlara tanık olanlar, olayı şöyle anlattı: "Hayat kadınları Deco'nun önünde G-String'ini çıkarıp ünlü futbolcuyu tahrik etti. Liseliler gibi önce kıkırdaştılar; Deco da karşılık verince olanlar oldu."

27 Ağustos 1977 doğumlu olan Deco Nisan 2005'te dünya evine girmişti.

BARÇA'YI TERCİH ETTİ

FC Porto'nun 2004'teki Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan ve o dönem Porto'yu çalıştıran Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun gözde oyuncularından birisi olan Deco, hocasının "Benimle Chelsea'ye gel" teklifini "artık dinlenmek istiyorum" diye geri çevirmişti. Mourinho astronomik bir fiyata İngiltere Premier Ligi takımlarından Chelsea'ye teknik direktör olurken, Deco, İspanyol ekibi Barcelona'yı tercih etmişti.


Hürriyet İnternet
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2007 Salı 15:58:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?