30
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

Demet Akbağ Orduluları çok kızdırdı

Bir televizyon programına katılan ünlü tiyatro oyuncusu Demet Akbağ'ın, "O...Çocukları" adlı filmin adını "Ordulu çocuklar" olarak açıklaması tepkilere neden oldu.

Akbağ'a kızan Ordulular, özür beklediklerini söyledi.

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan Beyazıt Öztürk'ün sunduğu programın bu haftaki konukları "O.. Çocukları" filminin oyuncuları Demet Akbağ, Özgü Namal ve Sarp Apak oldu. 'O Çocukları' filminin oyuncularından ünlü tiyatrocu Demet Akbağ'a şovmen Öztürk'ün,"Kimdir bu 'O Çocukları' ? sorusu üzerine Akbağ'ın, 'Ordulu çocuklar' ifadesini kullanması Orduluların büyük tepkisine neden oldu.

Ordulular Demet Akbağ'ın derhal özür dilemesini isteyerek, tepkilerini dile getirdi.
Açıklamalara tepki gösteren Ordulular, Demet Akbağ'ı topa tuttu. Ömer Çelenk (30)," Seviyesizce, acemice, bilisizce yapılmış diyorum. Ordulular olarak bunu tepeden tırnağa kadar kınıyoruz. Demet Akbağ gibi yıllarına sanata vermiş kültürlü birisinin böylesine bir açıklama yapması tüm Ordu'nun dikkatini çekmiştir. Çıkar medyada bunu düzeltir mi? Bu da onun sorunu. Biz Ordulular olarak bunu kınıyoruz" dedi.

Taner Kaya (33), "Eğer Ordulu çocuklar ise bunu neden söylemedi. Neden nokta koydu. Eğer böyle bir şey varsa biz Demet Akbağ'ı fahri hemşehri olarak ilan edebiliriz. O da Ordulu, o kabul ediyorsa bizde kabul ediyoruz bu lafı" diye konuştu.
Huriye Mağdenli (52)," 3 çocuk annesiyim. Farklı daha güzel bir benzetme yapabilirdi. Kesinlikle kabul etmiyorum. Önce konuşmasını düzeltsin. Çocuklarımıza yapılan bu tür bir yakıştırmayı kabul etmiyorum" şeklinde konuştu.

36 yaşındaki Osman Yılmaz ise, " Ben de bir çocuk babasıyım. Bu bir seviyesizliktir. Çocuk ayrımı yapılamaz. Onun gibi kültürlü birinin de böyle bir açıklamasını yanlış buluyorum. Yapmaması gerekirdi" ifadelerini kullandı.

.
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2008 Pazar 17:01:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?