28
Mayıs
2024
Salı
MAGAZİN

Deniz çişini tutamıyor

Şenay Düdek ve Müge Anlı'nın sunduğu "Dobra Dobra" programına katılan Savaş Ay, daha önce programıyla ilgili "Kaybedenler Kulübü" diyen Deniz Akkaya için "Deniz Akkaya çişini tutamayan bir kadın, niçin ağzını tutabilsin ki" dedi.

Şenay Düdek ve Müge Anlı'nın sunduğu "Dobra Dobra" programına katılan Savaş Ay, "Hokkabaz" filminin senaryosunun kendisinin olduğunu iddiasını yineledi. Oyuncularının bile belli olmasına rağmen kanser olduğu için filmi çekemediğini belirten Ay, Deniz Akkaya'yı da eleştirdi. Daha önce Deniz Akkaya için, "sarhoşun mektubu okunmaz" diyen Ay, "Aşırı alkollü direksiyondasın polis seni çeviriyor. Diyorsun ki ben üniversite mezunuyum, liseyi bile bitirememiş şu bilmem ne çocuklarına söyleyin. Bunlar yüzünden ülkeyi terk edeceğim. Şu bilmem ne dediği çocuklar Deniz Akkaya’yı buraya getiren çocuklardır. Deniz Akkaya çişini tutamayan bir kadın, niçin ağzını tutabilsin ki" dedi.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2006 Cuma 00:04:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdal geyikçi-köçek IP: 88.232.90.xxx Tarih : 3.11.2006 09:54:15
Oturmasını,kalkmasını bilmeyen konuşmasını,dinlemesinide bilmez.ülkemizde sanatcı ve mankenleri seçerken,Ya güzelliğine bakıyoruz yada hanği okulu bitirdiğine bakıyoruz.Aklıma sanatcı olunurmu doğulurmu deyimi geliyor,sanatcı doğulur,diye duymuştum ve okumuştum medyadan....!eğitimci bir müzik ögretmeninin sözleri aklıma geldi.Okuyanın cahiline hiç birşey öğretemessin,Ama okumamış birisine herşeyi öğretirsin demişti.SAVAŞ AY abimin söylediği Müzik öğretmeninin sözlerine biraz yakın görünüyor.doğru olduğunuda düşünüyorum.Çünkü SAVAŞ AY abimiz halkın içinden gelen ve onlarla birlikte yaşayan birisi olduğuna inanıyorum.toplum olarakta bundan sonra evimize gireçek santcıları iyi seçelim diyorum.Çünkü onları televizyonlarda evimizde seyredeceğiz.çocuklarımıza ve türkiyemizin gelecekleri gençlerimize iyi örnekler olmasını düşünüyorum........!saygılarımla.erdal geyikçi-köçek.....!