16
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

Deniz Uğur'dan çarpıcı açıklama

Tamer Karadağlı ile yaşadığı aşkla uzun süre gündemi meşgul eden Deniz Uğur, ayrılık sonrası zor günler geçirmişti. Sonunda kendini toplayan ünlü oyuncu, "Aşkın canımı acıtmasına bir daha izin vermeyeceğim" dedi.

Tamer Karadağlı ile Deniz Uğur ilişkisi haftalar önce bittiği halde, ikili arasında yaşanan gerilim son bulmuyor. Uğur'un açıklamaları karşısında Karadağlı ısrarla suskunluğunu koruyor.

Herkes buhran yaşar

Ayrıldıktan sonra Tamer Karadağlı hakkında sert açıklamalar yapan, bu yüzden de eleştiri oklarının hedefi haline gelen Deniz Uğur, sonunda kendini toparladı. Fox'taki "Bizden Kaçmaz" programına konuşan oyuncu, "İnsan ne ekerse onu biçer... Yaşadıklarım, unutmayacağım bir hayat dersi oldu. Hepimiz zaman zaman buhran geçirebiliriz, ama sonunda geçer. Bir daha aşkın canımı yakmasına izin vermeyeceğim" dedi.

O benim annem gibidir

Deniz Uğur, Tamer Karadağlı ile ilişkisinin ardından kendisine destek çıkan ve "Dilerim Tamer Karadağlı yaptıklarının cezasını çekmeden ölmez" diyen eski kayınvalidesi Nurhayat Sunat içinse şunları söyledi: "Nurhayat Hanım benim gerçek annem gibidir. Hiçbir zaman kayınvalidem gibi olmadı. Rahmetli eşimin ailesiyle ilişkim her zaman böyle olmuştur ve bunu da hiçbir şey değiştiremez."

Kelebek
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2007 Cumartesi 12:16:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?