16
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

'Deniz'e kapıldım'

Klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, Deniz Seki ilişkisiyle ilgili beklenen açıklamasını yaptı. 48 saat düşünme süresi isteyip, “Her şeyi açıklayacağım” diyen Şenlendirici, “Evliliğimde zaten sorunlar vardı. Deniz Seki ile aramda bir ilişki olmadığını da hiç söylemedim” dedi.

O KAÇTI BEN ÜZERİNE GİTTİM

“Ailemin TV’ye çıkması onurumu kırdı” diyen Şenlendirici sözlerini şöyle sürdürdü: Karımdan anneme saygı duymasını istedim ama bunu yapmadı. Elini bile öpmedi, sonunda iş buraya geldi. Şimdi açıkça söylüyorum. Deniz Seki’nin bu işte bir kabahati yok. O yuva yıkan bir kadın değil. Ben evde bazı sorunlar yaşadım ve bu boşluk anımda ona ilgi duydum. Üstelik o kaçarken ben üzerine gittim. Aramızda bir şeyler yaşanıyor ama seviyesiz değil. Deniz’e kapıldım. Olayların bu noktaya gelmesinin sorumlusu benim. Bu sorunu çözecek olan da yine benim.

HÜSNÜ EVİNE DÖNDÜ

Hüsnü Şenlendirici, şarkıcı Deniz Seki ile olan ilişkisini açıkça kabul ederken eşi Nazire Şenlendirici’nin açıklaması kafaları karıştırdı. Nazire Şenlendirici, “Aramız ne iyi ne de kötü. Hüsnü’nün hiçbir yere gittiği yok. Sanırım bu birçok şeyi de açıklığa kavuşturur. Sonuçta önemli olan eşimin evine dönmesi” dedi.


Özlem UÇAR/akşam
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2007 Salı 13:37:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdal geyikçi(köçek) IP: 85.104.75.xxx Tarih : 10.04.2007 17:42:59
mutlu bir yuva böyle yıkılır ARKADAŞLAR...!SY:HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ EVLİ VE İKİ ÇOCUK BABASI BİRİSİYMİŞ.ŞİMDİ SUÇ KİMDE,HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİDEMİ,YOKSA DENİZ SEKİDEMİ?????????ÖNCELİKLE DENİZ SEKİ HANIMA SORUYORUM??EVLİ VE İKİ ÇOCUK BABASI OLAN BİR ERKEKLE NEDEN BÖYLE BİR DURUMA DÜŞTÜNÜZ.BÖYLE BİR BERABERLİK ANCAK İKİ TARAFIN BEKAR OLMASI HALİNDE NORMAL KARŞILANIRDI ARKADAŞLAR.BENDEN DENİZ SEKİ HANIMA BİR TAFSİYE BEKAR ERKEKLERLE BERABERLİK YAŞAYIN..TABİKİ BUNDAN SONRA HANGİ"ERKEK"SİZİNLE BERABER OLUR ONUDA ALLAH BİLİR.saygılarımla.erdal geyikçi.....!