18
Mayıs
2024
Cumartesi
MAGAZİN

Diana, hamileliğinin gizlenmesi için mumyalanmış

Prenses Diana'nın cenazesinin, sevgilisi Dodi el Fayed'den hamile kaldığı yönünde kanıt bulunmaması için, İngiliz makamlarının isteği üzerine, ölümünden bir saat sonra mumyalandığı iddia edildi.

Daily Express gazetesinin, Galler Prensesi'nin 31 Ağustos 1997'de Paris'te ölümünü soruşturan "güvenilir" bir kaynağa dayanarak verdiği haberde, Diana'nın cesedinin mumyalanmasına ilişkin kararın, Tony Blair hükümeti ve İskoçya'daki kraliyet ailesiyle yapılan görüşmeden sonra alındığı belirtildi.

Habere göre, Dodi el Fayed ailesi, mumyalama kararının, hamilelikle ilgili tüm izlerin silinmesi amacıyla alındığını belirtti.

Dönemin Fransa'daki İngiliz Büyükelçisi Michael Jay, konuyla ilgili yorum yapmaktan kaçındı.

İngiltere Dışişleri Bakanlığı sözcüsü de bu konuda konuşmayı reddederken, topu, Scotland Yard'ın eski Genel Müdürü John Stevens tarafından yürütülmekte olan soruşturmaya attı.

Soruşturmanın sonuçlarının 2006 ilkbaharında açıklanması bekleniyor.

AA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2005 Pazartesi 14:07:23
Güncelleme :26 Eylül 2005 Pazartesi 14:11:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ayşe Ertekin IP: 81.214.126.xxx Tarih : 15.10.2005 13:51:09
Magazin sayfanız'da,Türkiye'nin gündemini oluşturan müthiş haberle,bu haber hakkıda yorum yapmak istermisiniz deniyor ben bizim kiler için yorum yapmayacağım onlar her gün tv lerde evimizden biri gibi istemesekte kör gözüm parmagına Gelelim Prenses Diana'ya garibim öldü yinede kurtulamadı şu insanların yamyamlığından,sömürüsünden,leş kargacılıgından tacizinden,Bırakın orada rahat etsin bari.