22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Diana’’ya trende bekaret testi

Gazeteci Tina Brow’un kaleme aldığı, Newsweek’in kapak yaptığı kitap, Prenses Diana ilgili karanlık bir çok olayı gün yüzüne çıkarıyor

DÜNYACA ünlü haber dergisi Newsweek bu hafta kapağına, Prenses Diana’nın hayatını anlatan “Diana Chronicles” adlı kitabı taşıdı. Ağustos’ta Diana’nın 10’uncu ölüm yıldönümünün olduğunu hatırlatan dergi, “Bu yaz en çok bu kitap okunacak” dedi. İşte kitaptan bazı bölümler:

İlk kez trende birlikte oldular
Diana ve Charles, birbirlerine aşık olarak evlendi. Saray kuralları evlenirken bakire olmayı şart koştuğu için Charles, Diana’ya test yaptırdı. Ama çift evlenmeden hemen önce kraliyet treninde beraber oldu. Diana, Charles’ı en az 6 kişiyle aldattı. İlk ilişkisini 1986’da James Hewitt ile yaşadı. Diana, kendisiyle aynı kazada can verdiği Dodi El Fayed’e de çok aşık değildi. Dodi yalnızca bir yaz aşkıydı. Paparazzileri sık sık çıkarları için kullanıyordu. Sarayın diğer gelinlerinden Sarah Ferguson’la küstüğünde gazetecileri arayıp bir adamla yemekte basılmasını sağladı. Boşandıktan sonra Charles, Camilla için bir doğum günü partisi verdi. Diana o gün dikkatleri kendi üstüne çekmek için Fayed’in yatıyla gezintiye çıktığını gazetecilere haber verdi ve sevgilisini öperken fotoğraflarının çekilmesini sağladı. Fotoğrafçılar bu kareyi 500 bin dolara sattı.
vatan
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2007 Salı 07:51:30
Güncelleme :12 Haziran 2007 Salı 08:14:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?