28
Mayıs
2024
Salı
MAGAZİN

Didem'in göbekaltı yaralandı davası

Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması sırasında elindeki meşaleyle oyuncu ve TV sunucusu Didem Erol'u sağ göğsü ve göbek altından yaraladığı öne sürülen Murat Aslan hakkında 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca düzenlenen iddianamede, Birinci Süper Lig 2005-2006 sezonunu birinci olarak tamamlayan Galatasaray'ın, 14 Mayıs 2006 tarihinde Etiler'deki Şamdan adlı gece kulübünde şampiyonluk kutlaması düzenlediği hatırlatıldı.

Müşteki Didem Erol'un da aynı kulübe eğlenmek amacıyla gittiği belirtilen iddianamede, kutlama çerçevesinde kulüpte meşale yakıldığı anlatıldı. İddianamede, şüpheli Murat Aslan'ın elindeki meşaleden çıkan alevli bir parçanın, Erol'un sağ göğsü ve göbek altından “basit bir tıbbi müdahaleyle giderilemeyecek şekilde yanmasına neden olduğu” ifade edildi.

İddianamede, Aslan'ın “taksirle bir kişinin yaralanmasına sebebiyet vermek” suçundan yeni TCK'nın 89/1. maddesi uyarınca 3 ay ile 1 yıl arasında hapis cezasına çarptırılması istendi. Erol, soruşturma kapsamında 28 Haziran 2006 tarihinde avukatı ile geldiği İstanbul Adalet Sarayında savcıya ifade vermiş ve şüpheliden şikayetçi olduğunu bildirmişti.
aa
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2006 Pazartesi 14:06:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?