22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Diva'dan olay yeri inceleme

Bülent Ersoy, apar topar İzmir’e giderek genç bir kızla öpüşürkün görüntülenen eşi Armağan’dan hesap sordu.

Bana hemen o kızı bulun’

Çiçeği burnunda eşi Armağan Uzun’un İzmir’de Pelin Taşçı isimli genç bir kızla öpüşürken yakalanmasıyla büyük şok yaşayan Bülent Ersoy, önceki akşam apar topar olayın yaşandığı yere gitti.

Yakınlarına “Her ilişkide olabilecek münakaşalar oldu ama kesinlikle saygı ölçüsünü asla kaçırmadık. Normal yaşantımıza devam ediyoruz” dediği iddia edilen Diva soluğu Armağan Uzun’un Yeşilyurt’ta bulunan teyzesinin evinde aldı. Güzelyalı’da bir kafede otururken teyzesinden gelen telefonla eşi Ersoy’un İzmir’e geldiğini öğrenen Armağan hemen eve gitti.

Evde geçirilen bir saatin ardından Ersoy, sabaha karşı İnciraltı’ndaki Crowne Plaza Oteli’ne yerleşti. Otelde iki süit oda tutan ünlü sanatçı, bunlardan birinde eşiyle kalırken, diğerine kayınvalidesi Gülsüm Uzun’u yerleştirdi.

05.00’te kokoreç ve tatlı

Diva, 05.00’e kadar uyumayıp eşi ve kayınvalidesiyle uzun uzun konuştu. Otele önce bir tepsi süt kuzu kokoreç, ardından da İzmir lokması getirten sanatçı, böylece işi tatlıya bağladıklarını ilan etti. Dün 12.00 sıralarında uyanan Diva ve eşi, dışarıdan getirttikleri simit ve boyozla (ince çörek) kahvaltı yaptı. Eşinin Pelin Taşçı ile fotoğraflarının yayınlandığı ilk gün yakın çevresine “Armağan’dan boşanacağım” dediği öğrenilen ünlü assolistin, özellikle kayınvalidesiyle yaptığı konuşmadan sonra ayrılık kararından vazgeçtiği öğrenildi.

GÖZLER TV PROGRAMINDA

Bülent Ersoy’un bu akşamki TV programında ’ihanet’ iddiasıyla ilgili açıklamalar yapması bekleniyor. Dün iş görüşmesi için Çeşme Ilıca Oteli’ne giden Armağan Uzun soruları yanıtlamadı.
Ajanslar
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2007 Perşembe 07:12:42
Güncelleme :2 Ağustos 2007 Perşembe 07:22:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?