19
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

Dünyayı kurtaran gergin adam

"Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu" filminin önceki akşam Kanyon alışveriş merkezinde yapılan galasına, filmin oyuncularından Ali Erkazan'ın öfkeli açıklamaları damgasını vurdu. Erkazan, yönetmen Kartal Tibet'in sette kendilerine küfür ettiğini ileri sürdü.

"Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu" filminin önceki akşam Kanyon'da yapılan galasında sinirler gerildi. Gösterim öncesi düzenlenen, filmin oyuncularından Cüneyt Arkın, Deniz Seki, Burcu Kara, Ali Erkazan ve Didem Erol'un katıldığı basın toplantısında, Erkazan sert açıklamalar yaptı. "Filmin yönetmeni Kartal Tibet bir gün sette bize küfür etti. Ben bu hakareti hak etmedim" diyen oyuncunun sözleri, ekibi kızdırdı. Arkın, olaylı toplantı sonrası gazetecilere "Filmlerde böyle şeyler olur, ama filme emek veren insanları düşünerek bunlar açıklanmaz. Olanlar aile içinde kalmalıydı. Ben çekimler boyunca ne aksilik yaşadım ne de küfür işittim" dedi.

Filmi diğer oyunculardan uzak bir köşede izleyen Ali Erkazan, tepkilere rağmen açıklamalarına gösterim sonrasında da devam etti: "Yeşilçam'da oyunculara gerçekten kötü davranıyorlar. Hakarete uğrayan sadece ben değildim, benim diğer arkadaşlarım da bunlara maruz kaldı. Onlara Yeşilçam'da yönetmenler bir tek nasıl bakacakların öğretmiş. Onlar havada uçan kuşa, duvara, evde karısına da aynı şekilde bakarlar."

Hürriyet
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2006 Perşembe 04:35:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?