22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

DYP'li Şebnem'in yemini...

DYP'ye üye olan manken Şebnem Schaefer'ın siyaset merakı, tiyatro sahnesine taşındı. Süheyl-Behzat Uygur kardeşler, bu gelişme sonrasında rol aldıkları "Güldüren Şüphe" adlı oyunun metninde değişiklik yaptı ve kadın kılığına girerek Schaefer namına milletvekili yemini etti.

Behzat ve Süheyl Uygur kardeşlerin sahneye koyduğu "Güldüren Şüphe" oyununun metninde, Şebnem Schaefer'e özel bir değişiklik yapıldı. Uygur kardeşler, Schaefer'ın DYP'ye üye olması üzerine ona ilginç bir milletvekili yeminini metne ekledi. 

Behzat Uygur, konuyla ilgili şunları söyledi: "Şebnem Hanım'ın DYP'ye üye olduğunu basından öğrendik. 'Güldüren Şüphe' oyunumuz çeşitli bölümlerden oluşuyor. O bölümlerden birini de Schaefer'ın Meclis'te yeminine ayırdık. Buradan kimse bir anlam çıkarmasın. Sonuçta biz komedi yapıyoruz. Bu işin esprili tarafı, yoksa her Türk vatandaşı gibi Şebnem Hanım da politikaya ilgi duyabilir. Biz sadece işin komedi bölümüyle ilgileniyoruz" dedi. 

Uygur kardeşlerin "Güldüren Şüphe" oyunlarının turne tarihleri ise şöyle: 9 Mart-Bilecik, 10 Mart-Eskişehir, 12 Mart-Adana, 13 Mart-Gaziantep, 14 Mart-Kozan, 15 Mart-Tarsus...

İŞTE O YEMİN: 

Vücudumun diriliğini ve güzelliğini, silikonlarımın ve kalçalarımın bölünmez bütünlüğünü koruyacağıma, medyatik, polemik ve magazin ilkelerine bağlı kalacağıma, bedenimin egemenliğini koruyacağıma, anneme bağlılıktan ayrılmayacağıma, namusum, raporum ve şerefim üzerine ant içerim.




hürriyet
Yayın Tarihi : 7 Mart 2007 Çarşamba 16:01:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?