30
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

Ebru'ya RTÜK şoku

Mankenlikten şarkıcılığa başlayan Ebru Destan, son albümü `Üç vakte kadar'a, 20 bikini Brezilyalı dansçı ile çektiği klibin Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından müstehcen bulunduğunu öğrenince şaşırdığını söyledi.

Klibinin Rtük tarafından müstehcen bulunduğunu, Marmaris Arena Açık Hava Diskosu'ndaki konseri öncesinde öğrenen Ebru Destan, morali bozulunca kulisteki odasına kapandı.

İki saat geç sahneye çıkarak, kendisini dinlemeye gelen yaklaşık 2 bin 500 hayranını bekleten Destan, 'O kadar çok müstehcen klip var ki neden benim klibim RTÜK engeline takıldı anlayamadım. Bikinili 20 tane birbirinden güzel danşçının yer aldığı klibin cinsel istismar yaratabilir denilerek, müstehcen bulunmasını aklım almıyor. Harcadığım 50 bin YTL ve emeklerimiz çöpe gitti' dedi. Destan, klibi yeni baştan gerekli düzenlemeleri yaparak, çekeceklerini de söyledi.

Sahnede, morali bozuk olmasına rağmen konserini sürdüren Destan, eski ve yeni albümünden seslendirdiği 6 hareketli şarkıyla, hayranlarını coşturdu. Destan, danslarıyla dikkat çekti. Destan'ın Rus dansçı kızlar eşliğinde söylediği 'Bu konu burada kapandı' isimli parça, izleyenlerden uzun süre alkış aldı
Vatan

Hürriyet
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2008 Salı 13:37:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?