22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Ekibi üzen olay

Çekimleri birkaç gün önce başlayan "Son Ders" filminin ekibi yaşanan gelişmeyle üzüntüye boğuldu.


"Son Ders" filminin oyuncularından Deniz Baytaş, bugün ameliyat masasına yatıyor.Yoğun tempo nedeniyle rahatsızlandığını söyleyen Baytaş, kalp ameliyatı geçirecek.

Çekimden ameliyata

Iraz Okumuş ve Mustafa Uğur Yağcıoğlu'nun yöneteceği, senaryosu yine Mustafa Uğur Yağcıoğlu'na ait "Son Ders" filminin çekimlerine İstanbul'da start verildi. Ferhan Şensoy ile Ege Aydan'ın başrolde olduğu, 1970'li yıllarda üniversitede yaşanan bir öğrenci çatışması ile başlayan ve beş solcu arkadaşın yaşadıklarını konu alan film, aralık ayında vizyona girecek. Ancak ekip, oyuncu kadrosunda yer alan Deniz Baytaş'ın rahatsızlığı nedeniyle biraz buruk...

Hastalık beni durduramaz

Yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeniyle çarşamba günü (bugün) ameliyat masasına yatacağını söyleyen Deniz Baytaş, operasyonla ilgili şunları söyledi: "Çok fazla çalışmak ve yoğun tempo yüzünden rahatsızlandım. Kalbim fazladan damar üretiyormuş. Ameliyatta kalpteki bu ekstra damarlar yakılacak. Operasyonun tabii ki tehlikesi var, ama moralim yerinde... Kendimi toplar toplamaz sete döneceğim. İşimi çok seviyorum ve bir şeylerin beni engellemesini istemiyorum."

Büşra BOZOK /Kelebek
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2007 Çarşamba 08:46:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?