28
Mayıs
2024
Salı
MAGAZİN

Elçinin kızına Türk sevgili

Türkiye’deki görev süresi sona eren Danimarka’nın Ankara Büyükelçisi Christian Hoppe ülkesine dönüyor. Ancak, Bilkent Üniversitesi İktisat Bölümü öğrencisi olan manken kızı Liza Türkiye’de kalmaya devam edecek. Liza, erkek arkadaşı Cenk Koçak’la ilk kez babasının veda yemeğinde görüntülendi.

Büyükelçi Christian Hoppe ve eşi Yelena Lykova’nın veda yemeği Ambassador Otel’de yapıldı. Aralarında büyükelçilerin ve Ankara’daki yakın dostlarının da bulunduğu seçkin bir davetli topluluğunun katıldığı yemekte en çok dikkat çeken isim ise Hoppe’nin manken kızı Liza ve Türk sevgilisi Cenk Koçak idi. 

İlk kez objektiflere poz veren Hoppe ve Koçak yaklaşık iki yıldır birlikte olduklarını söylediler. Aralarında düzgün ve seviyeli bir ilişki olduğunu belirten ikili, birlikteliklerinin dejenere olmaması için çok fazla görünmek istemediklerini belirttiler. 

Ailesinin Türkiye’deki görev süresinin sona erdiğini ve yakında Danimarka’ya döneceklerini belirten Liza Hoppe, “Ben Ankara’da kalacağım ve üniversitedeki eğitimimi tamamlayacağım” dedi. Hoppe, “Bir Türk’le evlenir misin?” sorumuza ise “Olabilir tabii ki” şeklinde cevap verdi.

Büyükelçi Christian Hoppe’nin veda yemeğine katılanlar arasında Ankara’daki yakın dostları Lübnan Büyükelçisi George Siam, Hindistan Sefiresi Chitra Narayanan, Maria Berent ve Fenerbahçe 2. Başkanı Nihat Özdemir’in kızı Ebru Özdemir de vardı.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2006 Pazar 04:33:09
Güncelleme :4 Haziran 2006 Pazar 04:45:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?