16
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

En çok o sattırıyor

ABD'de yapılan bir araştırmada, magazin dergilerinin tirajını en çok artıran 'kapak ünlüsünün' ABD'li aktris Jennifer Aniston olduğu ortaya çıktı.

Forbes dergisi tarafından yaptırılan ve ABD'deki 6 en popüler haftalık magazin dergisinin, 2007 yılının ilk altı ayındaki tirajları incelenen araştırmada, 38 yaşındaki Aniston'ı kapağına taşıyan dergilerin bu süre zarfında toplamda 5 milyon adet sattığı belirtildi.

Aniston'un eski eşi 38 yaşındaki Brad Pitt'in magazin dergilerini en yüksek tiraja ulaştıran ikinci ünlü olduğu kaydedilen araştırmada, 22 yaşındaki aktris Scarlett Johansson'un üçüncü, Pitt'in sevgilisi aktris Angelina Jolie'nin dördüncü, Oscarlı aktris Reese Witherspoon'un ise beşinci sırada yer aldığı bildirildi.

Jenifer Aniston'un tirajlara bu etkisini, Brad Pitt tarafından başka bir kadın için terkedilmesi ve bu nedenle halkın gözünde 'haksızlığa uğramış kadın' olmasına bağlayan uzmanlar, çocuklarının velayet davasını kaybetmesi nedeniyle zor günler geçiren Britney Spears'in kapağa taşındığı sayıların eskisine göre çok az sattığına dikkat çekti.

Brad Pitt'ten boşandıktan sonra Vince Vaughn'la aşk yaşayan Jennifer Aniston, en son Hollywood'un en yakışıklı isimleri arasında gösterilen Orlando Bloom ile Meksika'da tatilde görüntülenmişti

Forbes
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2007 Cuma 14:07:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?